#anonimowemirkowyznania Mirki i mirabelki, powiedzcie kto w tej sytuacji jest nienormalny. Otóż moja dziewczyna sika pod prysznicem. Z przykrością stwierdzam, że gdy mi o tym powiedziała, to poczułem do niej straszne obrzydzenie ( ͡°ʖ̯͡°) Wiem, że niektórzy mężczyzni tak robią, no ale żeby kobieta tak robiła to jest dla mnie przesada... Powiedziałem jej żeby tak nie robiła, a ona powiedziała, że to nic złego + oszczędność. Co o tym sądzicie?
@AnonimoweMirkoWyznania: wiesz co jest najgorsze? Że kupę podciera ręką z papierem. I tak raz na tydzień coś tej kupy dotknie. I ma cząstki kupy na dłoniach. Co z tego że umyje? Także mnie nie brzydzą tylko te kobiety, które nie srają.
@AnonimoweMirkoWyznania: sika pod prysznic i potem moczy stopy w tych szczynach? Serio? I nie widzi w tym niczego niehigienicznego? Zaproponuj jej gorącą kąpiel w moczu ( ͡°͜ʖ͡°) może to fanka urynoterapii
"Mit o sterylności moczu pochodzi sprzed 50 lat, kiedy powstała metoda wykrywania infekcji nerek, którą wkrótce zaczęto wykorzystywać również w diagnostyce chorób pęcherza. Jak się jednak okazało, test polegający na 24-godzinnej hodowli bakterii z próbki moczu w 35 st. C nie był wiarygodny, bo niektóre bakterie po prostu tak szybko nie rosną w takich warunkach. Naukowcy z Loyola University w Chicago w 2012 roku odkryli w moczu zdrowych osób DNA
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@? wżyciu bym nie wpadł na to aby w miejscu przeznaczonym do higieny robić pod siebie. Ja pie@#olę mam w dupie ten wasz mirkoblog, tu naprawdę można dostać raka.
@AnonimoweMirkoWyznania: Hehe... Ankieta jest tendencyjna, bo sugeruje, że to normalne, że facet sika, ale nienormalne jak dziewczyna (✌゚∀゚)☞
Ogólnie są jakieś badania mówiące, że sikanie jest wręcz zdrowe, bo mocz zabija pozostałości bakterii, ponadto korzystnie działa na obsikiwaną skórę np. stóp i działa przeciwgrzybiczo. Sikajcie więc! Najlepiej na basenach pod prysznicem, bo na basenach tyle paskudztwa jest, że to aż wskazane... ( ͡°͜
@agaja: ale przyjęcie, że słabszego się nie bije wynika z obyczajów, a nie praw natury. Tak samo jak np zwyczaj, że kobiety mają pierwszeństwo. Więc skoro mają takie przywileje, które wynikają z obyczajów, to też przyjmuje się, że pewne rzeczy kobietom nie przystoją
Czy ukraincy to potrafią się jakkolwiek zachowywać w miejscach publicznych i nie drzec mordy jak rozmawiają? Stoi taka jedną głupia stara picka z ukrainy i gada tak że ją w całym autobusie slychac #ukraina #warszawa
Mirki i mirabelki, powiedzcie kto w tej sytuacji jest nienormalny. Otóż moja dziewczyna sika pod prysznicem. Z przykrością stwierdzam, że gdy mi o tym powiedziała, to poczułem do niej straszne obrzydzenie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiem, że niektórzy mężczyzni tak robią, no ale żeby kobieta tak robiła to jest dla mnie przesada... Powiedziałem jej żeby tak nie robiła, a ona powiedziała, że to nic złego + oszczędność. Co o tym sądzicie?
#zwiazki #sikanie #logikarozowychpaskow #fujka #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Czy to normalne, aby DZIEWCZYNA sikała pod prysznicem?
Komentarz usunięty przez moderatora
Co tu plec ma do rzeczy?
Komentarz usunięty przez autora
Co z tego że umyje?
Także mnie nie brzydzą tylko te kobiety, które nie srają.
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@nama: kiedys czytalam, ze mocz ma dzialanie bakteriobojcze i odkazajace (✌ ゚ ∀ ゚)☞
"Mit o sterylności moczu pochodzi sprzed 50 lat, kiedy powstała metoda wykrywania infekcji nerek, którą wkrótce zaczęto wykorzystywać również w diagnostyce chorób pęcherza. Jak się jednak okazało, test polegający na 24-godzinnej hodowli bakterii z próbki moczu w 35 st. C nie był wiarygodny, bo niektóre bakterie po prostu tak szybko nie rosną w takich warunkach.
Naukowcy z Loyola University w Chicago w 2012 roku odkryli w moczu zdrowych osób DNA
@KruciHegot: zawsze moze kucnac ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@nama: ludzie w rozne rzeczy wierza ¯\_(ツ)_/¯
Ogólnie są jakieś badania mówiące, że sikanie jest wręcz zdrowe, bo mocz zabija pozostałości bakterii, ponadto korzystnie działa na obsikiwaną skórę np. stóp i działa przeciwgrzybiczo. Sikajcie więc! Najlepiej na basenach pod prysznicem, bo na basenach tyle paskudztwa jest, że to aż wskazane... ( ͡° ͜
@czar_Pekla: domowe dżakuzi
@agaja: a dlaczego faceta można uderzyć, a kobiety nie wypada?
Aczkolwiek w Twoim przykladzie chodzi raczej o kwestie tezyzny fizycznej, ktora nijak sie ma do potrzeb fizjologicznych
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}