Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
arysto2011 +172
#globcio #bekazlewactwa #ocieplenieklimatu
W latach 90. popularna była dziura ozonowa i kwaśne deszcze. W Świecie Nauki i innych popularnonaukowych czasopismach pisano poważnie, że będziemy żyć pod kopułami, bo z nieba za 10 lat będzie leciał kwas. Co drugi mieszkaniec Ziemi miał umrzeć na czerniaka skóry.
Widać dzisiaj, że po 30 latach ta narracja jest identyczna, ale bardziej wyrafinowana. Walczy się z naturalnymi zjawiskami, które mają miejsce - ze zmianami klimatycznymi. Jak świat
W latach 90. popularna była dziura ozonowa i kwaśne deszcze. W Świecie Nauki i innych popularnonaukowych czasopismach pisano poważnie, że będziemy żyć pod kopułami, bo z nieba za 10 lat będzie leciał kwas. Co drugi mieszkaniec Ziemi miał umrzeć na czerniaka skóry.
Widać dzisiaj, że po 30 latach ta narracja jest identyczna, ale bardziej wyrafinowana. Walczy się z naturalnymi zjawiskami, które mają miejsce - ze zmianami klimatycznymi. Jak świat
Mirki i mirabelki, powiedzcie kto w tej sytuacji jest nienormalny. Otóż moja dziewczyna sika pod prysznicem. Z przykrością stwierdzam, że gdy mi o tym powiedziała, to poczułem do niej straszne obrzydzenie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiem, że niektórzy mężczyzni tak robią, no ale żeby kobieta tak robiła to jest dla mnie przesada... Powiedziałem jej żeby tak nie robiła, a ona powiedziała, że to nic złego + oszczędność. Co o tym sądzicie?
#zwiazki #sikanie #logikarozowychpaskow #fujka #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Czy to normalne, aby DZIEWCZYNA sikała pod prysznicem?
@KruciHegot: zawsze moze kucnac ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@nama: ludzie w rozne rzeczy wierza ¯\_(ツ)_/¯
Ogólnie są jakieś badania mówiące, że sikanie jest wręcz zdrowe, bo mocz zabija pozostałości bakterii, ponadto korzystnie działa na obsikiwaną skórę np. stóp i działa przeciwgrzybiczo. Sikajcie więc! Najlepiej na basenach pod prysznicem, bo na basenach tyle paskudztwa jest, że to aż wskazane... ( ͡° ͜
@czar_Pekla: domowe dżakuzi
Komentarz usunięty przez autora
@agaja: a dlaczego faceta można uderzyć, a kobiety nie wypada?
Aczkolwiek w Twoim przykladzie chodzi raczej o kwestie tezyzny fizycznej, ktora nijak sie ma do potrzeb fizjologicznych