Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

#pogoda #lato #goraco #neuropa #ciekawostki #natura #srodowisko
źródło: comment_dcV1DbNk94oB5vaUMIswADcOHxSa6sec.jpg
Pobierzźródło: comment_CUpziFohbNi14qfkV7SzV6mJAlRKvJca.jpg
PobierzTo ma sens.
@glonstar: właśnie TO jest argument.
@BrakPomysluNaNick A na przestrzeni 100 lat to średnia temperatura to rośnie czy spada, i dlaczego ten trend przyspiesza?
- gdzie to ocieplenie lewaki, kurła mruż jak za krula Jagiełłyy, kurła KWIKK CHRUMM
@biesy: ale, że prawaki tak mówią czy jak? To akurat głównie Korwin p------i dla inby i nagłówków w mediach. To nawet nie jest kwestia światopoglądowa, bo globalne ocieplenie jest faktem i nie ma znaczenia kto pod jakim politycznym tagiem spamuje.
@glonstar: do mnie pijesz?
@glonstar:
źródło: comment_bu9y1CdZT14qt6cw68w89i4IXpCByxHV.jpg
Pobierz- napisz coś głupiego
- ktoś Ci odpowiada
- wykręć się tekstem WYKOP SERIOUS BUSINESS
@biesy: O, widzę, że zaczynają się wycieczki osobiste. Znaczy, że argumenty rzeczowe już Ci się skończyły. Dalsza rozmowa nie jest już potrzebna. Cześć.
@glonstar: przecież ja ci tam przedstawiłem szereg argumentów xD. Czytać nie umiesz? Może odnieś się do nich. Albo nie, popłacz się i obraź, bo ktoś cię nazwał dzbanem w internecie xD
* Ten rok jest gorący - wina globalnego ocieplenia.
* Zeszły rok był zimny - wina globalnego ocieplenia.
Żartujesz sobie, prawda?
Pierwszy lepszy materiał do poczytania: https://tech.wp.pl/globalnego-ocieplenia-nie-ma-bo-mi-jest-zimno-wrecz-przeciwnie-to-dowod-na-rosnaca-temperature-6225158831691905a
Boże, załamuję ręce nad takim gatunkiem jak ty.
Poza tym, skoro globalne ocieplenie miałoby akurat w Polsce objawiać się ochłodzeniem, to dlaczego w tym roku jest u nas ciepło?
Argumentacja mocno na siłę, tłumaczenie wszystkich wybryków aury (nawet ich nie nazwę anomaliami, bo mieszczą się w
@glonstar: Piszę po raz kolejny: objawem globalnego ocieplenia są anomalie pogodowe i rozregulowanie temperatur przy zacieraniu się pór roku.