Aktywne Wpisy
Kroshkar +10
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

#kryptowaluty #monero #xmr #bitcoin
źródło: comment_zoa4uWyzUP0VcP5f4NYytSu7wVpZXX5N.jpg
PobierzKtoś zadał pytanie o możliwość sprawdzenia ilości wytworzonych monero. Wytłumaczono mu że nie da się tego zweryfikować, polecenie jedynie oblicza ilość na podstawie założeń w kodzie i ilości bloków. Nie weryfikuje nic:
You can print the total coin
Nigdy czegoś takiego nie powiedziałem (i co to w ogóle miałoby znaczyć?)
@pawlo74: > @BishKopt:
dziś też o tym pisałem, ale widze, że zapomniałem link wkleić (pszypau): https://www.wykop.pl/wpis/34037199/kryptowaluty-monero-xmr-bitcoin-takie-zestawienie-/#comment-119900301
Co do merytoryki:
Nieodkryte błędy mogą występować zarówno w jednym jak i
that is impossible to detect without knowing about the exploit and explicitly writing code to check for it.
that is impossible to detect without knowing about the exploit and explicitly writing code to check for it.
that is impossible to
@cyberpunkbtc: a skąd wiesz jeśli nie da się sprawdzić?
@cyberpunkbtc: chyba nie do końca wiesz co piszesz, przecież w przyszłości będzie też znikać 0,3 monero na minutę bo ludzie będą go gubić.
Ja nie znam dokładnie tego przypadku, wiem że było coś takiego.
Poszukaj w necie. Pawlo też o tym słyszał
@MokryNick: Wiem co piszę, ty jednak nie wiesz czy na pewno będą gubić, tylko zakładasz coś takiego. Poza tym to nic nie zmienia. Bitcoina którego podaż jest ograniczona też będą gubić więc deflacja będzie podnosić jego wartość. W stosunku monero czy eth normalne coiny zawsze