Aktywne Wpisy
szymski1 +53
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +71
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#kryptowaluty #monero #xmr #bitcoin
@cyberpunkbtc:
1. znów nie rozumie różnic technologicznych między zcashem i monero.
2. jedyne co potrafi to obrażać – nie potrafi argumentować i podawać wiarygodnych źródeł
3. generuje bezensowne i nie trzymające się kupy posty i obrazki jak wyżej.
Tutaj kontekst: https://www.wykop.pl/wpis/34037199/kryptowaluty-monero-xmr-bitcoin-takie-zestawienie-/
Tu wcześniejsza dyskusja: https://www.wykop.pl/wpis/33804511/wrzodjestprawdziwymwybranym-jestes-fanatykiem-w-ta/
:)
Załączam moją wcześniejszą graficzną odpowiedź.
No i w zasadzie to i tak nie ma wielkiego znaczenia ponieważ monero to nieskończona inflacja. Zupełnie jak FIAT lub ETH.
Nie ma ograniczonego dodruku. W nieskończoność będzie powstawało 0,3 XMR / minutę. Kpina...
DO TEGO SIĘ ODNOSZĘ A NIE DO RESZTY TWOJEGO #!$%@?, POKAZUJĘ TYLKO PRZYKŁAD TWOICH MANIPULACJI FRAJERZE
@cyberpunkbtc: dlatego luz, bishkopt zrozumie jak jego majątek zacznie tracić względem bitcoina. Nie przetłumaczysz. Ja mu nawet nie odpowiadam, ignoruj.
@pawlo74 żeby stracić majątek trzeba go najpierw mieć. kto ci naopowiadał, że mam jakiekolwiek monero?
interesuje mnie technologia, a nie bogacenie się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
inflacja to zupeeełnie inny temat, którego nie mam zamiaru tutaj poruszać, bo mnie mało interesuje.
1. Co do przykładu z Bitcoinem i stworzeniem nowych to i tak nie można byłoby ich wydać.
2. To było na samym początku po powstaniu BTC. Normalne że bugi się zdarzają.
2. Twoje żałosne Monero jest forkiem bytecoina, który jest forkiem Bitcoina. Korzystacie z doświadczeń BTC jak w przypadku tego błędu.
@pawlo74: Naganiacze od DasCoina też są bardzo uprzejmi i mili dla swoich ofiar.
ad.1 Ok. Fair point, jeśli to prawda.
ad 2. Pełna zgoda.
ad 3. Nieprawda. Bytecoin nie był forkiem Bitcoina.
Poza tym na nic nie naciągam (nigdy!). Obalam tylko głoszone przez ciebie nieprawdy związane z brakiem zrozumienia technologii.
@cyberpunkbtc: to jest ich główna karta przetargowa pamiętasz @ch00dybcn
To działa ale nie na długo, kłamstwo nie popłaca. Wcześniej czy później przychodzi szara rzeczywistość.
@BishKopt: Faktycznie, ktoś mnie wprowadził w błąd.