Aktywne Wpisy

Teuvo +6
jest coraz gorzej z tym przeklętym kaszlem
wziąłbym jeszcze ten thiocodin ale jutro muszę prowadzić i jeśli coś by się stało to zrobią ze mnie ćpuna
wziąłbym jeszcze ten thiocodin ale jutro muszę prowadzić i jeśli coś by się stało to zrobią ze mnie ćpuna

Agnsad +95
#rolnikszukazony szkoda mi Agaty. Ona od 20 lat sama z dziećmi, mąż umarł młodo. Nie umie w randki bo musiała być zaradna. Nie umie romantyzmu ale zasługuje na miłość. Kibicowałam jej mimo że jest w męskiej energii bo musiała być w męskiej całe życie. Przykro mi, chciałabym żeby znalazła miłość

Całkiem przypadkiem trafiłem na taką ofertę - niby przecenione z 160 euro. Przesyłka na mój adres przez DPD dodatkowe 15 euro. Dobry deal za 398zł na PLN? W sumie troche drożej niż Oxelo.
#rolki
Te Vi to są fitnessówy, więc raczej do nic innego niż tylko jeżdżenie przód i tył na prostej drodze.
@onionhero: Za 40 euro to bym kupił ale więcej to nie. Podobne modele chodzą na dużych kołach to chyba takie złe nie są. xD
@onionhero: To już te są lepsze. Ja jako swoje podstawowe bym ich nie kupił bo mi potrzeba silnych rolek. Ale te są lekkie i zgrabne. Sprawdź w sklepie jak wykonane i przymierz. bo one maja niby imitować buty wyścigowe więc nie wiem czy to będzie się podobało. I sprawdź rozstaw szyny bo w linku jest 195mm.
#rolki
@onionhero: Są naprawę świetne Bronx i wystepują 4x80 czy 3x100. Czy 3x90 nie pamiętam. Bywają w Decathlon gdzieś od 320 zeta bo są promocje ale trzeba pytać w stacjonarnych sklepach bo online nie widzę. Poszukaj na aledrogo czy po innych sklepach ale znalazłem też tu: Bronx. Ja znam te skorupy i są świetne. Taniej tak dobrych rolek nie kupisz. Oczywiście lepsze od Oxelo. xD