Wpis z mikrobloga

@onionhero: Brałbym Oxelo z powodu tego, że w tej półce cenowej jak chcesz coś dobrego to jedynie u----i wchodzą w grę.
Te Vi to są fitnessówy, więc raczej do nic innego niż tylko jeżdżenie przód i tył na prostej drodze.
  • Odpowiedz
że to jakaś zajebista okazja

@onionhero: Za 40 euro to bym kupił ale więcej to nie. Podobne modele chodzą na dużych kołach to chyba takie złe nie są. xD
  • Odpowiedz
to już brzmi sensowniej? (mam rozmiar 43, jest za 72€)

@onionhero: To już te są lepsze. Ja jako swoje podstawowe bym ich nie kupił bo mi potrzeba silnych rolek. Ale te są lekkie i zgrabne. Sprawdź w sklepie jak wykonane i przymierz. bo one maja niby imitować buty wyścigowe więc nie wiem czy to będzie się podobało. I sprawdź rozstaw szyny bo w linku jest 195mm.
4x80 - > to już brzmi sensowniej? (mam rozmiar 43, jest za 72€)

@onionhero: To już...
  • Odpowiedz
@4x80: ogólnie widzę, że jesteś w temacie i się na tym znasz. Pozwolę sobie zadać jeszcze jedni pytanie i je nieco zawięzić. Czy do 400zł jestem w stanie kupić coś lepszego niż Oxelo? Mówię o rolkach nowych. Jestem wyhaczyć jakiś model Powerslide, K2 czy innej renomowanej firmy, lepszy od Oxelo mf500 na jakiejś promce? Jeśli tak, to jesteś e stanie jakiś wskazać? żebym wiedział za czym się rozglądać.
  • Odpowiedz
Powerslide

#rolki

@onionhero: Są naprawę świetne Bronx i wystepują 4x80 czy 3x100. Czy 3x90 nie pamiętam. Bywają w Decathlon gdzieś od 320 zeta bo są promocje ale trzeba pytać w stacjonarnych sklepach bo online nie widzę. Poszukaj na aledrogo czy po innych sklepach ale znalazłem też tu: Bronx. Ja znam te skorupy i są świetne. Taniej tak dobrych rolek nie kupisz. Oczywiście lepsze od Oxelo. xD
4x80 - > Powerslide

#rolki

@onionhero: Są naprawę świetne Bronx i wystepują 4x8...
  • Odpowiedz