Aktywne Wpisy
Antibambino +117
Poznam różową:
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 35.7% (612)
- Nie 53.7% (921)
- Nie wiem / sprawdzam 10.6% (182)
W ciągu trochę ponad 3 tygodni schudłem 6 kilogramów! Może niewiele, nie znam się, ale ze względu na moją poważną niepełnosprawność uniemożliwiającą normalne funkcjonowanie w społeczeństwie (mam 170 cm wzrostu) każdy dodatkowy kilogram powodował, że zaczynałem wyglądać jak na zdjęciu niżej XD
Jaki powód nadwagi? Sesja zimowa, zima, lenistwo że o ja piehdole i sesja letnia, kebabiki i pizze w okolicy nie pomagały.
Jak schudłem? Całe szczęście jestem w wieku, w którym MŻ jeszcze jest w miarę skuteczne - całkowite wyeliminowanie słodyczy, napojów słodzonych, kolacji między godzinami 22-2. I bieganie. Tak 3/4 razy w tygodniu po parę kilometrów. Na początku to była mordęga, teraz zaczynam się przyzwyczajać.
Impulsem do dietki był praktycznie zawał po dobiegnięciu kilkudziesięciu metrów na autobus xD
Cele? Jeszcze 2-3 kilogramy w dół i utrzymanie w miarę sensownej wagi. Trzymajcie kciuki!
#chwalesie #chudnijzwykopem #dieta