Wpis z mikrobloga

Kolega znajomego był stałym klientem browaru Widawa. Oczywiście dał ocenę wysoką na FB bo i spoko lokal, ALE ostatnio z żoną zamówili parę rzeczy do konsumpcji w tym tatara. Po spróbowaniu żona kolegi stwierdziła, że tatar nie smakuje zbyt dobrze i jest chyba zepsuty. Na co osoba pracująca tam odparła, że "chyba ma okres" . No podejście strasznie burackie nie ma co. Jeszcze potem oczywiście na peju browaru pojawił się wpis, z oznaczeniem klienta, że CHCIAŁ WYŁUDZIĆ NA TATARA rabacik i wgl jaki janusz z niego bo dał jeden. No buractwo totalne, nie wiem jak Wy uważacie.
#afera #oszukujo #gownowpis #piwo
bananowerogi - Kolega znajomego był stałym klientem browaru Widawa. Oczywiście dał oc...

źródło: comment_H7frISqaiscio5Qy5bcugkIb8GWGvhWJ.jpg

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
Przez ten analfabetyzm i ciągłe czytanie takich gówien z błędami już sam coraz częściej muszę sprawdzać jak się poprawnie pisze niektóre słowa


to smutne, że mamy w Polsce tak wysoki poziom analfabetyzmu


jak koledzy @Ranger @Pantokrator słusznie wypunktowali jest dramat. i teraz najlepsze - przesuwam się w dół komentarzy a tam zrzut ekranu z dyskusji na FB gdzie,
  • Odpowiedz
Mięso może spokojnie zepsuć się w godzinę w ciepłej kuchni, jeżeli było świeżo zmielone (albo szybciej, jak było kupione gotowe, a to nie jest jakaś bardzo dobra restauracja). Pan specjalista od piwa po prostu walnął jednego Koczkodana za dużo.

Co do samej knajpy: piwo dobre, ale żarcie #!$%@? (typowe żarcie robione pod najebkę i na takim właśnie poziomie), dlatego tam nie chodzę. Gorsza od jedzenia jest tylko skrajnie niewychowana obsługa. Zresztą recenzje
  • Odpowiedz
wydanie źle przyrządzonego dania (co czasem się zdarza, naprawdę wszędzie, nawet przy bardzo wysokich standardach


@Polewik: to się oczywiście może zawsze zdarzyć, ale o jakości restauracji świadczy co zrobi z tym dalej - bo ja w restauracji w b-stoku dostałem kiedyś nowe danie oraz deser gratis (choć wcale nie chciałem mocno narzekać, chciałem tylko żeby dosmażyć dla żony stek, bo ona woli medium niż rare). Tak się zachowuje dobra restauracja,
  • Odpowiedz