Aktywne Wpisy

p3sman +147
źródło: 1000011046
Pobierz
Tetsuya +188
Oby Sony zdechło i sobie ten głupi ryj rozwaliło. Za młodu nie stać mnie było na gry i kupowałem tylko nieliczne i wyselekcjonowane, jak w końcu zaczęło mi się powodzić w życiu i zacząłem sobie budować dużą kolekcje gier to oni się wycofują z płyt (-‸ლ)
#playstation #ps5 #sony #konsole #gry #przegrywpo30tce #przegrywpo40tce
#playstation #ps5 #sony #konsole #gry #przegrywpo30tce #przegrywpo40tce
źródło: adb9f0621d6e40572a2676a966654a86674ccc02559386f078af37f9c3f9cf98
Pobierz

ta oferta jest legit? podoba mi się opcja dodania szkła, a z gearbesta nie chce mi się czekać tyle dni (chyba mają straszne opóźnienia, braki czy coś) nigdy nic nie zamawiałem z aliexpress, tymbardziej drukarki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#druk3d #aliexpress
poniekąd, szukam spoko i w dodatku taniej drukarki od miesięcy, zawsze nie miałem czasu ale w końcu trzeba coś znaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w takim razie mam jeszcze jedno pytanie, opłaca się dokupywać stricte od osoby co sprzedaje drukarke hartowane szkło? albo jakieś inne dodatki te całe nozzles, laser itd
a no i przepraszam za moją niewiedze, nie wiedziałem że aliexpress działa na takiej zasadzie
Nie zapomnij użyc cashbacku np z planetplus bo zawsze te 8% można kupić drukarkę. Tyko maksymalna kwota transakcji musi być 50%, to piszesz do gościa z ali, że kupisz 5razy ale żeby zmienił cenę tak aby w sumie wyszła
to chyba jakiś poradnik będę musiał oglądnąć, jak kupować z aliexpress xD ogarnie się to, dzięki za rady