Wpis z mikrobloga

Ostatnio w Empiku podszedł do mnie chłopak i zapytał się czy jestem jego przeznaczeniem, bo jak mnie zobaczył to jego serce zaczęło mocniej bić. Wyglądał na Mireczka, więc jeśli to czytasz to baaardzo podziwiam, że podszedłeś i zagadaleś! Polecam Wam taki #protip na podryw #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #tinder #badoo
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szimu nie wiem, nie ma reguly i nie zawsze sie to sprawdzi. Dodatkowo po prostu trzeba obserwowac uwaznie i reagowac na biezaco improwizujac. Na tym to wedlug mnie polega. Uczenie sie czegokolwiek czy powtarzanie tekstow nie ma sensu po na dwie zadziala a na dwie nie a jedna Cie wysmieje.
  • Odpowiedz
@mamawolf: no widzisz można by rzecz ze na pierwszy rzut oka jakiś gość z wykopu ale to pewnie zwykły chłopak a to ty łechtasz sobie ego na portalu dla daunow XD
  • Odpowiedz
@Cockatrice: No sytuacja symetryczna, prawie że bez wyjścia.... A może mogła poprostu o tym nie pisać? Skoro nie wyszło to po co #protrip?

Jaką głupotę musi zrobić jeden różowy pasek, żeby inne nie przyleciały robić autistic screech i go bronić? Serio, gdzie jest granica?
  • Odpowiedz