Wpis z mikrobloga

Magiczna bariera 10k euro miesięcznie przekroczona. A to dopiero początek (nawet nie wiecie jak wysoko jest sufit). ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kilka lat bardzo ciężkiej pracy po kilkanaście godzin dziennie, ciągłego uczenia i dokształcania się, rezygnacji z ogromnej masy przyjemności dnia codziennego, przyniósł oczekiwane efekty. Teraz mam czas, żeby trochę zwolnić. :)

Dla zainteresowanych wrzucam wycinek z mojego cv (proste, bo na razie nie zamierzam zmieniać pracy), a chętni mogą zadawać pytania.

#chwalesie #wygryw #praca #pracbaza #korpo #korposwiat
Ignacy_Loyola - Magiczna bariera 10k euro miesięcznie przekroczona. A to dopiero pocz...

źródło: comment_lYStWkIVnmMpRIZFQwKJukinPgJ2mBnZ.jpg

Pobierz
  • 205
@Ignacy_Loyola: Lol ja kupiłem bitcoiny połowie 2012 w sumie niechcący bo chciałem sprzedać itemy w tibii jakiemuś brazolowi, a że miałem wtedy 13 lat to nie miałem konta w banku. Wytłumaczył mi jak założyć wallet wysłał BTC ja mu dałem itemy, a że byłem głupim gimbusem to nie umiałem ich spieniężyć w Polsce, więc o nich zapomniałem, aż do niedawna i elo xD A wy musicie #!$%@?ć beka xD XD

@
@pwone: Stracisz najlepsze lata, a taka osoba przez resztę życia będzie ponad tymi wszystkimi, którzy woleli się bawić "w młodości". Ty co weekend imprezujesz z przyjaciółmi, cieszysz się życiem, on pracuje. Za kilka lub kilkanaście lat Ty będziesz dalej sobie klepał 8 godzin przez 5 dni w tygodniu będąc cicho i licząc na urlop, akurat wtedy kiedy sobie zaplanujesz wycieczkę Passatem nad morze. On będzie miał swoją firmę, więc będzie mógł
@siusiumajtki w Krakowie jest już blisko tego, że wyposażone mieszkania chodzą koło dychy za metr. Także nie głupota, pajacu. Oczywiście nie wszystkie, ale w okolicach centrum, bo kto by chciał mieszkać 10-15 km od centrum.
@Ignacy_Loyola: nie słuchaj robaków. opłaca się mocniej przycisnąć żeby korzystać z przyjemnością niedostępnych wiekszosci, nie martwic się o przyszłość (bo masz środki na kilka lat nie pracowania). Teraz teksty o najlepszych latach życia, a za kilka lat pasta szarym człowieku mieszkającym w bloku definiuje ich życie. Graty i pozdro