Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +798
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz
kutang__pan +39
źródło: 1000010453
Pobierz

Jeszcze tylko 50 dni ʕ•ᴥ•ʔ
#ps4 #marvel #spiderman
źródło: comment_ZDO9uaXL2pULTUyX59t9AfyVdj9nldWr.jpg
PobierzWiem, że to cinematic, ale kurła jak dobrze to wygląda (。◕‿‿◕。)
W ogóle jestem pod wrażeniem, że z każdym kolejnym zwiastunem pokazują coś nowego.
Po pierwszym myślałem, że wątek Negatywa będzie główną osią fabularną, w drugim pokazali Sinister Six a teraz masz Osborna zbierającego pająki xD, Silver Sable i jej armie i potwierdzenie, że Miles jednak odegra jakąś większą role.
Ja już nie wiem o co
@Cole:
źródło: comment_GqL0dYLlMO7EysbC99ERWjkoFMjxkQvb.jpg
PobierzFajnie, że będzie sporo przeciwników bo bałem się, że sam negative man może nie wystarczyć. Nie podoba mi się jak wygląda Osbron- w głowie mam
Innych bohaterów ma nie być no i oficjalnie - będzie dubbing
źródło: comment_AzZVK4tS5Sj1XyqJIEJoLpT1BoUJPB80.jpg
Pobierzźródło: comment_rXgSjDtgJO0pkW7AE1UHqqY4kzNoxaKj.jpg
Pobierz