Aktywne Wpisy

Spring_is_coming +23
źródło: 1000124036
Pobierz
Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

bardzo bym prosił niżej w komentarzu pulsować osoby które mają Unlimited i mają chęć wysłać pisemko / emaila do CC ze jak będą tak pogrywać to poleci rezygnacja (oczywiście tyczy się tych co mają 1 rok +). jak będzie milion plusów to pomyśle o jakimś wzorze, bo mnie zaczynają w------ć. Ceny podwyższają, repertuar w tym roku wybitnie kiepski w moim odczuciu.
#cinemacity #cinemacityunlimited #kino