Aktywne Wpisy
se_mallo +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
lampkaNaBiurko +98
"Ekspertki" za zaciągnięcie do programu kogoś z takimi deficytami intelektualnymi i psychospołecznymi jak laweciarz powinny dostać dożywotniego bana na jakąkolwiek pracę powiązaną z psychologią. Nie mają o tym zielonego pojęcia. Są szkodnikami.
Wiele było par, którym druga strona się zwyczajnie nie podobała i ciągnęli eksperyment do końca z klasą.
Laweciarz zachowuje się tak jakby w bardzo nieudolny sposób, ze względu na swoje oczywiste ograniczenia intelektualne i społeczne, starał się oczernić Kaję i spowodować,
Wiele było par, którym druga strona się zwyczajnie nie podobała i ciągnęli eksperyment do końca z klasą.
Laweciarz zachowuje się tak jakby w bardzo nieudolny sposób, ze względu na swoje oczywiste ograniczenia intelektualne i społeczne, starał się oczernić Kaję i spowodować,
źródło: Krystian-Kaja-523bb62
Pobierz

@SosPomidorowy: jeśli nie zmieniasz pracy i wnioskujesz o podwyżkę w bieżącej, to zapewne 20-25% będzie realne. Przygotuj się na umotywowanie wniosku :)
Poznan here
Pozdrawiam
Nadal nie wierzę w porównywanie swoich zarobków względem innych, kiedy kompletnie nie zna się zakresu obowiązków, sumienności ich wykonywania i zdobywanej wiedzy oraz tego, co się już wie i umie ;)
@faramka dobrze prawi, przygotuj się do rozmowy. Opowiedz co zrobiłeś i co byś chciał
Później nauczyłem się więcej i zrozumiałem ile wcześniej myślałem.
[Tu wstaw wiadomy wykres, ale nie chce mi się szukać]
13 miesięcy, 6k na rękę. No cóż, może faktycznie tak bardzo dużo się nauczyłeś, kto wie.