Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
radek7773 +377
Pamiętacie zapewne, jak zastąpiono program dofinansowań do zabiegów In Vitro programem wspierania rozrodczości. No to na ten nowy katolicki program wydano do tej pory 23mln PLN i urodziło się dzięki niemu Z E R O dzieci. Tak przynajmniej wynika z nieudostępnienia tych danych. Czyli wydano 215tys PLN na jedną zgłoszoną do programu parę, po czym gdy leczenie było nieskuteczne... uwaga teraz będzie mocne... wysyłano ich na zabiegi In Vitro bez dofinansowania oczywiście.
Ludzie opamiętajcie się błagam bo to jakiś absurd. Dla przypomnienia program In VItro kosztując 63mln PLN zaowocował 6tys urodzeń!
Tyle prawackiego gadania o depopulacji, małym wskaźniku urodzeń względem imigrantów, a tolerowane jest takie absurdalne rozwiązanie tylko dlatego, że popiera je kościół. 23mln wyrzucono w błoto, a mogło się dzięki tym pieniądzom urodzić 2tys dzieci z In Vitro. Gdzie tu logika? Gdzie sens takiego działania? Nie żal wam wyrzucać kasy na udawanie, że katolskie metody wspierania zapłodnienia są skuteczne?
Znalezisko - https://www.wykop.pl/link/4418727/kosztowal-23-miliony-zlotych-skorzystalo-107-par-nik-chce-wyjasnien-w/
#bekazkatoli #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #medycyna #polska #gimboateizm
Komentarz usunięty przez autora
@AtoMan: a on tak gdzieś napisał, czy po prostu nie czytasz?
@mercedes_amg: Żydy nie bo to nie religia. Wkurzają mnie Judaizm i Islam. Ale najbardziej wkurza katolicyzm, w takim kraju żyje i na to idą moje podatki.
@johny-kalesonny: Co jest niby złego w modyfikowaniu ludzi?
@dr_zajac: Dla Ciebie niemoralne, dla mnie moralne. Nie jest ścigane z kodeksu karnego więc czemu masz mi tego zakazywać? Nikt Ciebie nie zmusza, jeżeli dla ciebie to niemoralne to nie korzystaj, ale nie zabraniaj innym tylko dlatego, że mają inne poglądy.
Zabijanie zarodków nie jest dla mnie niemoralne. Eugenika także, ba, jest nawet konieczna do przetrwania ludzkości jako gatunku. Nie wyobrażam sobie kolonizacji