Aktywne Wpisy
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
sprzedam_nerke +297
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja
Polecam każdemu, koszt niewielki 100-120zł, żadnych zmian w elektronice, oryginalny bms, dochodzi jedynie 10 ogniw i co najważniejsze - mieszczą się w oryginalnej obudowie, zachowujemy w 100% fabryczny wygląd hulajnogi, żadnych doczepianych pojemników czy obniżonej podłogi. Dla mnie to było kluczowe. Wielkie dzięki @eSUBA94 za pomysł.
Także koszt to w 100% koszt ogniw, można dołożyć takie jak fabryczne albo inne tańsze, ja chciałem maksymalnie wykorzystać miejsce więc wziąłem najlepsze jakie znalazłem LG 3500mAh 10A, realnie koło 3100-3200.
Poboczne zalety to np. obniżona temperatura baterii o kilka stopni, oryginalne ogniwa są mniej obciążone. ;-)
#m365 #xiaomi #hulajnogaelektryczna
@Maraldo: niezbalansowane ogniwa, pokaż screen napięć
Komentarz usunięty przez autora
super pomysł na zwiększenie zasięgu.
Mam pytanie czy wejdzie 10 aku 21700?
czy te 3 mm więcej średnicy nie zablokują sie w kolumnie?
no i czy te 4 brakujące akumulatory da się upchnąć w podłodze?
Niby 500mAh to nie duża różniąca (zakładam typowe 3500 do 4000) ale zawsze kilka km więcej ;)
Komentarz usunięty przez autora
@rafal-suda: nie dodałeś @ i mnie nie zawołało więc dopiero teraz odpowiadam. Równolegle jest każde pojedyncze ogniwo do 3 oryginalnych więc do każdych oryginalnych 3 ogniw połączonych równolegle dokładasz jeszcze jedno, no a wiadomo że za nimi są kolejne szeregowo więc
Nie ale gdzie chcesz je zmieścić?
Jak na zewnątrz to dużo kabli do prowadzenia.
Można wtedy też zgrzać pakiet normalnie i dać mu osobny bms a całość połączyć już tylko 2 kablami po prostu 2 pakiety równolegle.
@uzior
@Wu70
czy jesli mam na tyle miejsca mogę użyć 20 ogniw zamiast 10?
Mógłbyś alternatywnie inaczej podłączyć żeby dodać 6 sztuk jako 2s3p, czyli razem 12s3p (wyższe napięcie całej baterii, lepszy power) ale musiałbyś ogarnąć BMSa i ładowanie pod to, do zrobienia ale raczej nie chcesz tego robić.
@5MinutWolnosci możesz 10, 20, 30, 100 itp ( ͡° ͜ʖ ͡°