Aktywne Wpisy
JaX92 +108
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +79

źródło: comment_dTqjnMlrYIXvnosoB00lSF0NPXW2PC6h.jpg
PobierzBo tą wymówkę słyszę wszędzie tam gdzie coś jest niewygodne dla wierzących. Zwierzęta były przed ludźmi- coś się przypadkiem zgadza z nauką, wielka duma wierzących, argument za prawdziwością tej książki.
Komentarz usunięty przez autora
@KsiazePodziemi: dokładnie, czytając to zrozumiałem że jest to stek bzdur.
Będę krytykować co mi się żywnie podoba.
@KsiazePodziemi: do tego trzeba by przyjąć że jest prawdziwa. de facto nie da się krytykować biblii nie wierząc w nią a wierząc w nią nie można jej krytykować bo jest słowem bożym.
J---ć taką logikę. Biblia to stek bzdur.
Kolejny agrument- przerobiłem biblię. Po prostu napisałem to co tam jest że zwierzęta i człowiek powstali tego samego dnia. Nie zamierzam się z tego tłumaczyć i
@KsiazePodziemi: czyli nie istniał przed człowiekiem