Wpis z mikrobloga

Chorwaci męczyli się z Danią i Rosją, jak dla mnie Anglia jest faworytem, nie wiem też skąd taka niechęć do brytoli xD Indywidualnie też Anglia stoi lepiej od przeciwnika ¯\_(ツ)_/¯ Osobiście kibicuję Anglii, bo kawał Tottenhamu tam gra, ale Chorwaci imo są po prostu słabsi i w fazie pucharowej nie pokazali nic ciekawego.

#mecz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sababukin: No właśnie też średniawa, imo grac tu będzie wartość piłkarska, zgrani też są podobnie, nahajpowanie na finał takie samo (czarny koń i długo wyczekiwane zwycięstwo na mundialu).
  • Odpowiedz
@Finsky: tylko co takiego porywającego pokazali Anglicy? Mają chyba trochę lepszego bramkarza, plus przede wszystkim stałe fragmenty, ale nie grają jakiejś super piłki, a Szwecja i Kolumbia miały swoje okazje. Oddają kuriozalnie mało celnych strzałów. Natomiast środek pola Chorwacji ma więcej czysto piłkarskiej jakości i tutaj widzę szansę, bo jednak Anglicy aż tak dobrze bronić jak Francja nie powinni. No i przez te dogrywki raczej nie będą się ociągać
  • Odpowiedz
@HansLanda88: Myślę, że dla bardziej doświadczonego ataku, jak Dele i Kane, obrona Chorwacji będzie jak sito, jeżeli przeważać będą na połowie przeciwnika

Z drugiej strony atak Chorwacji to nie wymoczki. No anyway, ja widzę wyrównane spotkanie. Mam tylko nadzieję, ze nie tak nudne jak Francja - Belgia.
  • Odpowiedz