Aktywne Wpisy
Lewusx +13
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Niby akcja protestacyjna w #policja a dzisiaj mój #rozowypasek straciła prawo jazdy na 3 miesiące za przekroczenie prędkości.
Nie jest notorycznym piratem drogowym.
Mógł jej dać pouczenie.
Jeszcze policjant się zastanawiał czy nie dać po prostu 500 zł + punkty karne, ale jednak postanowił zabrać prawko.
Nosz k---a mać.
#zalesie #polska #prawo
Co do zarządców dróg - zgadzam się - nie zawsze rzetelnie podchodzą do oznakowań.
Jak widzę coś jak na zdjęciu które wrzuciłeś to też nie jadę 50km/h - przyznaję się bez bicia. Ale gdybym dostał mandat to jestem sam sobie winien. Tylko
Zapraszam na podsumowanie
Www.wykop.pl/wpis/33599983
Do mojego domu rodzinnego też prowadzi 4 pasmowa droga przecięta pasem zieleni, gdzie masz 50 a w koło krzaki i lotnisko. 70-80 to tam powinno być minimum.
@sh4dow30: Bzdura, jeśli uważam, że gdzieś jest za niskie ograniczenie to po prostu jadę tyle ile uważam za słuszne.
Przykład? ukończony remont dwupasmowej drogi w