Aktywne Wpisy
Atreyu +841
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
kinson +427
Tea&Tea - niby 20 lat na rynku herbacianym, a zachowują się jak początkujący.
Kiedy zacząłem u nich pracować, ekipa była dość młoda (około miesiąca stażu, tak kierownik też) Kierownika #!$%@? kompletnie bez powodu, bo nic nie robił wg nich(kompletnie tego nie rozumiem)
Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim jest to jak oszczędzają na wszystkim.
Przykład? Papier: Jeżeli wydruk mało miejsca (np. Etykieta), to nie wyrzucają kartki tylko chowają odciętą część do szuflady. Cała #!$%@? jest ścinkami XD
Gdy zrobili promocje na degustacje herbaty, laska z oddziału w Warszawie myła kubeczki jednorazowe XD, z których pili już ludzie.
Wszelkie koperty z utargiem były popisane długopisem, ale oszczędność najważniejsza.
Grażyny sobie wymyśliły że, nie można iść na przerwę, bo mamy stać na baczność w pracy, nawet jak byliśmy we dwoje na zmianie i kompletnie się nic nie działo.
Dlaczego nie było przerw? Bo się bały że pójdziemy po coś do sklepu XD
Nawet absurdem było to że nie można było rozmieniać kasy między sklepami, tylko łaskawie czekaliśmy na to, by ktoś z Centrali przyjechał z pieniędzmi, bo mogą dać fałszywkę bla bla bla.
Czemu tam nie pracuje, mnie Też wywalili po tygodniu pracy, bez powodu kompletnego, gdzie mój znajomy - kierownik nie miał nic do gadania w tej sprawie.
Jak się sam zapytałem co i jak. Nic nie odburknęła. Powiedzieli, że bym nie robił czarnego PR o nich. No cóż zasłużyli.
Zatem jak we #wroclaw będziecie chcieli kupić #herbata to omijajcie Tea&Tea w Magnolii na kilometr, bo was wyruchają
@CatoSicarius: o ja #!$%@?ę. XD
I cyk gruźliczanka raz
@CatoSicarius: dla mnie norma; ekologia, oszczędzanie takie tam :-)
@CatoSicarius: Też tak robię, jak nie marnuje papieru to jestem grażyną?
Komentarz usunięty przez autora
https://www.facebook.com/sklep.TeaTea/