Aktywne Wpisy

Rumbowy +963
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

lubie-sernik +207
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
![[AMA] Diagnosta na okręgowej stacji kontroli pojazdów](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7a8f82bd3a415ef5bafba54c84abfa89d5650717fcf8bf2a86aff6e86bff5f99,q80.jpg)

Fioletowy pendrive 16GB za 0,90$
#aliexpress #cebuladeals
Chińczyk cwaniakuje, żebym zrezygnował z zamówienia, bo "if choose other reason ,we can not approve it ,we have to hold the order neither shipping nor refund". Jak wybiorę winę sprzedawcy, to po prostu czekam aż przedmiot nie przyjdzie, czy mogę jakoś to załatwić wcześniej?
źródło: comment_Lr3egwurGnLS5ANkOXUorNxUhmj7EW0T.jpg
Pobierz