Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +206
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
KladzSie +30
Stoja jeszcze gdzies dziwki przy drodze? Lata nie widzialem..

Koledzy prośbę mam, mam apkę i kilka endpointów które działają bo testowałem postmanem, chcąc się nauczyć chociaż podstaw angulara chciałem stworzyć prosty widok (formularz dodający coś do BD) ale nie bardzo mi trybi, mógłby ktoś zerknąć na index.html i app.js i powiedzieć co robię źle? Przy dodawaniu przyciskiem wywala błędy typu:
"ConstraintViolationImpl{interpolatedMessage='may not be empty', propertyPath=destinationAddress, rootBeanClass=class pl.dezet.model.Transit, messageTemplate='{org.hibernate.validator.constraints.NotEmpty.message}'}
]] with root cause"
Link do apki na githubie: https://github.com/Dezet-IT/TransitApp
ale to powinno zasetować sourceAddress?
private String destinationAddress;
w takim razie zerknij na to co wysyła Postman i w dev-toolsach na to to co leci z przeglądarki... może coś wpadnie w oko, może jakiś header albo zły format danych, który powoduje, że nie "pasuję" obie strony do siebie... no albo ta literówka o której wspomniał @
DateTimeFormat.ISO.DATEi nie podajesz strefy czasowej w której zapisujesz datę oraz godzine. Pełen zapis ISO.DATE to2018-07-10T00:00:00.000Zwięc jeżeli nie podajesz czasu a strefę czasową w swoim środowisku dev masz np. -1h to po przeliczeniu wyjdzie Ci dzień wcześniej. Tutaj bym się upatrywał problemu, ale musisz to sprawdzić.