Wpis z mikrobloga

@lakukaracza_: Proces skłócania z innymi narodami trzeba dokończyć.

Europa? - Checked
USA? - Checked
Rosja? - Checked
Ukraina? In progress...

Btw, ja mam wrażenie że gdzieś w necie jest jakieś ogłoszenie typu: "skupujemy stare konta na wykop.pl/portale X" bo to aż niemożliwe aby konta mające po kilka lat nagle się uaktywniały i pisały peany na cześć jedynej słusznej partii.
@lakukaracza_: Chlopie, dzisiejsze państwo Ukraińskie świadomie gloryfikuje zbrodnicze organizację masowo nadają imiona ulicom na cześć zbrodniarzy, powstaje wiele pomników, a władze równają UPA i AK. Gdyby teraz w Niemczech zaczeli stawiac pomniki hitlerom himlerom, a na ulicach odbywały się marsze ku czci SS to też radziłbyś tego nie krytykować bo może to zepsuć stosunki między naszymi państwami? no człowieku ja ci dobrze radzę stuknij się w główkę może jeszcze nie jest
@lakukaracza_:

a nie odwzajemnia tym samym szambem

w sensie czym?

Głupszemu się ustępuje

i nadstawia drugi policzek, a niby z ciebie taki ateusz

sory ale za #!$%@? nie rozumiem twojego bełkotu, to oni pogłębiaja przepaść plując nam prosto w mordę i ja nie chcę udawać że to deszcz pada, a ty byś najchętniej uklęknął i łapał tą ślinę jak pies
plując nam prosto w mordę i ja nie chcę udawać że to deszcz pada, a ty byś najchętniej uklęknął i łapał tą ślinę jak pies

@Kootanga: Ja nie wiem czy to mieszkańcy Ukrainy na mnie plują czy Putin - dlatego wole nie reagować, co najwyżej napominać. Wasza mowa miłości na pewno oddala kolejne mordy między naszymi narodami.