Wpis z mikrobloga

Mircy chcę sobie na jesień pojechać na mecz jakiejś spoko drużyny. Mecz + zwiedzanie miasta, 2-3 dni. Na co jechać? Nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn
#mecz #pilkanozna

Co najlepiej zobaczyć? Mecz + miasto

• PSG 4.4% (4)
  • Barca 32.2% (29)
  • Real 25.6% (23)
  • Liverpool 8.9% (8)
  • Man Utd / Man City 12.2% (11)
  • Juve 16.7% (15)

Oddanych głosów: 90

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szymeg7: Na wszystkie wymienione nastaw się na wczesne wyjście i całodniowe stanie w kolejce.
Na ManU i Liverpool udało się wejść, w Niemczech nie miałem problemów za bardzo na BvB albo Bayern, ale będąc w Barcy/Madrycie to jest koszmar, byłem w dzień meczowy w Barcelonie o 11 pod stadionem (mecz o 21) i stało chyba 15tys ludzi w kolejce, odpuściłem, w Madrycie podobnie. Jak masz opcję to załatw bilety wcześniej,
  • Odpowiedz
@Sababukin: Byłem 3x w Niemczech na meczu w tym raz na BVB i też bez problemów wyszło, bilety chcę ogarnąć przez neta już żeby nie tracić czasu na miejscu także luzik
  • Odpowiedz
@szymeg7: jak wyżej. W Madrycie masz Real i Atleti, więc można zaliczyć dwa mecze. Poza hitami nie ma problemów z biletami. Spokojnie parę dni przed bez kolejek, a w dzień meczu jeszcze dochodzą chyba zwroty z karnetów. Oba stadiony robią wrażenie, a jak jeszcze trafisz niezłe mecze to w ogóle.
  • Odpowiedz