Aktywne Wpisy
Angelika_S +25
Pytanie może mondre może gupie nie wiem
Jakie polecacie firmy / strony do kupna przedłużaczy / splitterów? Wymogi to spełnienie norm / bezpieczeństwo i cywilne kolory (nie pomarańczowe)
Chcę coś kupić w necie ale boję się chińskiego gówna a na stronach dużych marketów jest drogo i mały wybór.
#elektryka #pytanie
Jakie polecacie firmy / strony do kupna przedłużaczy / splitterów? Wymogi to spełnienie norm / bezpieczeństwo i cywilne kolory (nie pomarańczowe)
Chcę coś kupić w necie ale boję się chińskiego gówna a na stronach dużych marketów jest drogo i mały wybór.
#elektryka #pytanie
Tzn nie zeby komus #!$%@?, ale np nie bac sie komus odpyskowac,walczyc o swoje itp, a nie byc takim niesmialym i wycofanym czlowiekiem
Sa takie leki, suplementy, najlepiej legalne? Ale jesli nie to moga byc nielegalne.
#mikrokoksy #suplementy #medycyna #dieta #trening #narkotykizawszespoko
Tak całkiem bez robienia sobie jaj, o ile masz problem z zagadaniem do dziewczyny to pojedź kiedyś do innego miasta gdzieś tam oddalonego o 100kg gdzie wiesz ze i tak nikt Ciebie nie bedzie pamiętać i idz zagaduj do jakiś dup.
Nawet jak Cie oleją to na pewno Ci to pomożę w nabraniu pewności siebie.
Komentarz usunięty przez autora
@Estetykatopodstawa: prowadzisz ludzi, byles prowadzony?
da sie jakos zanizyc trt, zeby wyszlo ponizej normy?
Niestety nie umiem Ci określic kiedy CI się zblokuje.
Wtedy teść na badaniach będzie poniżej normy bo swój naturalny proces produkowania masz zblokowany a nie dostarczasz z zewnatrz syntetycznego.
Natomiast w Polsce jest niestety lipa z tym bo lekarz i tak Ci nie przepisze zbyt duzo prolognatum jelfy.
Ritalin
Testosteron
Alkohol
@Estetykatopodstawa: zblokowac sie propem, bedzie latwiej w razie W sie odblokowac, bo to jednak krotki estr, czy to w ogole ma znaczenie przy odbloku?