Wpis z mikrobloga

@jozekWozek123: No to musisz potrenować pewność siebie albo udać się do psychologa.

Tak całkiem bez robienia sobie jaj, o ile masz problem z zagadaniem do dziewczyny to pojedź kiedyś do innego miasta gdzieś tam oddalonego o 100kg gdzie wiesz ze i tak nikt Ciebie nie bedzie pamiętać i idz zagaduj do jakiś dup.
Nawet jak Cie oleją to na pewno Ci to pomożę w nabraniu pewności siebie.
  • Odpowiedz
@jozekWozek123: na testosteronie w sytuacjach w ktorych kiedys bym goscia zatłuk teraz albo sie śmieję albo nawet przepraszam jak glupia akcja z mojej winy wyjdzie. Ale jestem bardziej towarzyski, pewny siebie(nawet w gimnazjum nie mialem tyle "kolezanek"), "pyskaty", bez jakis konkretnych przegiec. No tak to dziala na mnie, Ty mozesz zaczac ludzi #!$%@? bo maja zbyt jaskrawe buty
  • Odpowiedz
Generalnie ja jak kiedyś bawiłem się w startowanie w zawodach

@Estetykatopodstawa: prowadzisz ludzi, byles prowadzony?

zrób badania na teścia to 12-40zł (zależne od miejscowości) jak będzie przy dolnej granicy lub poniżej to idz do lekarza endokrynologa i niech CI przepisze testosteron i Cię prowadzi.

da sie jakos zanizyc trt, zeby wyszlo ponizej normy?
  • Odpowiedz
@Szimu: Jasne, zblokuj się i przestań wbijać teścia.

Niestety nie umiem Ci określic kiedy CI się zblokuje.

Wtedy teść na badaniach będzie poniżej normy bo swój naturalny proces produkowania masz zblokowany a nie dostarczasz z zewnatrz syntetycznego.

Natomiast w Polsce jest niestety lipa z tym bo lekarz i tak Ci nie przepisze zbyt duzo prolognatum jelfy.
  • Odpowiedz