Aktywne Wpisy
tusk +1736
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Posiadacie YT Premium?
- Jestem biedny, więc oglądam godzinne reklamy. 49.5% (851)
- Bogactwo część pierwsza skuwysyny, jasne że mam. 50.5% (868)
Jakie polecacie firmy / strony do kupna przedłużaczy / splitterów? Wymogi to spełnienie norm / bezpieczeństwo i cywilne kolory (nie pomarańczowe)
Chcę coś kupić w necie ale boję się chińskiego gówna a na stronach dużych marketów jest drogo i mały wybór.
#elektryka #pytanie
Jedyne na co mozesz popatrzec to wbudowane zabezpieczenie przeciazeniowe w listwie. I moze przepieciowe ale to nie wiem czy takie sa.
W zaleznosci do czego masz zamiar uzywac to fajna tez jest mozliwosc wylaczania kazdego gniazda osobno a nie calej listwy na raz.
P.S. a te markety to myslisz ze skad maja swoj
https://pl.hama.com/produkty/mieszkanie/zasilacz/listwa-zasilaj-ca
@gorzki99: to juz chyba nawet przebija poziom elektorody :D
@oddalenie: Od elektrody jaknajdalej. Ale Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego na jakie chinskie gowno mozesz trafic.
Chcesz miec pewnosc ze jest dobrze to zrob