Wpis z mikrobloga

@PawelW124: wlasnie w 90% przeciwko elektrykom sa posiadacze jakis rupci, przeciwko "elektronice w autach" tak samo, "bmw skonczylo sie na e36", czyli najzwyklejsze wmawianie sobie ze nie maja czegos nie dlatego ze ich nie stac, tylko dlatego ze jest be ;)
  • Odpowiedz
@jajak akurat mam i motocykl i v8, zdecydowanie najfajniejsze jest to że masz dobre przyspieszenie i możesz z---------ć. W Moto tłumiki zmieniłem z 'tuningowych' na oryginalne bo przy trasach hałas był męczący
  • Odpowiedz
@jajak: ja nienawidzę tego, jak goście napierda!!ją hałasem bez tłumika przez miasto. Uważam, że to jest żałosne zwracanie na siebie uwagi, kosztem hałasu i zdrowia innych. Dlatego lubie elektryki, bo są ciche i nie ingerują w życie innych, a miasta dzieki nim nawet na najbardziej ruchliwych ulicach mogą stać się miłe go życia.
  • Odpowiedz
@wiewior_s: no dobra, a jak często spotykasz na polskich drogach samochód za >120000 PLN? Większość fanbojów tesli to to samo co fajboje bmw e32 czy jak tam się nazywają. Gadają jakie to topowe marki nie są zajebiste a jeżdżą złomem za 5k z lombardu.
  • Odpowiedz
@FLAC: hmm no strzelam ze codziennie. przeciez byle skoda superb tyle kosztuje, nie wspominam juz nawet marek premium. przeciez to nie sa takie znowu kosmiczne pieniadze, a mieszkam w Lodzi wiec to tez nie jakas stolica luksusu
  • Odpowiedz
@FLAC: tesli u nas sie nie widuje chyba glownie z tego powodu ze mamy zerowa infrastrukture, sam bym rozwazyl tesle gdyby byla jakas sensowna siec superchargerow u nas
  • Odpowiedz
@wiewior_s: ale nie dostrzegasz o czym ja piszę. Na te kilka aut za >120k będzie kolejne 100 które kosztowały 5 albo mniej.

piszesz

wlasnie w 90% przeciwko elektrykom sa posiadacze jakis
  • Odpowiedz