Wpis z mikrobloga

• 1
@pheroni przeciez o 6 rano pogoda pokazywala ze bedzie 27stopni i bez deszczu,a rano bylo 15 stopni wiec nie wiem jakie masz źródła!!!
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@prut jak ja patrzyłam, to pokazywali deszcz... Może to nie było dziś, może to było jutro, nie wiem, bo o 6 rano to ja ledwo na oczy patrzę i nie kontaktuję xD
  • Odpowiedz
  • 0
@pheroni no ja nie golę, jestem jakiś gorszy? Ja nie wiem jak można nie spojrzeć na pogodę o 6 rano, żeby dobrać odpowiedni outfit!!!! ()
  • Odpowiedz
  • 1
@pheroni to moze stworzysz tag #pogodaolsztyn i bedziesz codziennie z rana pisala jakie rokowania na reszte dnia? To uchroni Ciebie i innych przed parzeniem się w upalne dni. Btw latem na hardkorze zawsze na krótko, zeby tylko opalic udo!
  • Odpowiedz
  • 1
@pheroni ale wiesz ze nie ma nic przyjemniejszego niz cenne powiadomienie na wykopie pojawiające się zaraz po przebudzeniu? Myślałem ze masz aspiracje do bycia taką sykut jerzyną, pogodynką z wykopu. Dobra, nie ważne, ile można rozwadniać poranna wpadkę z ubiorem? Wybacz ((oo))
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pheroni: Oj zdecydowanie złe źródła. Proponuję jeszcze wyjść na rower to dopiero poczujesz ten klimat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz