Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +104
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
źródło: temp_file5189829851493479212
Pobierz
Zaid +157
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
źródło: Screenshot_20241111_185749
Pobierz

Mam wówczas pewność że nie zginęły żadne zwierzątka (ʘ‿ʘ)
#wegetarianizm #weganizm #obiad #pdk #wegebojowka
źródło: comment_kywngHksZgKZUCfQ7K6wSQmVVGPIjJ6y.jpg
PobierzProdukcja mleka i jaj też będzie droższa, bo przecież krowy mleczne też mają prawo żyć godnie. Wiesz jak
@vind:
Gdyby takie coś jak kupił OP było jeszcze w sprzedaży tańsze od mięsa to nawet bym się chętnie skusił, ale za j----y zmielony kotlet z grochu sobie liczą cenę jakbym kupował wołowinę Kobe i jeszcze ma mniej białka niż mięso. P------e taki interes xD.
Czemu zakładam, że w ogóle będzie można produkować mięso? Bo mam nadzieję że nasi władcy się chociaż trochę opamiętają. Zresztą na pewno nie zakażą z dnia na dzień produkcji mięsa, tylko będą stosowali metodę gotującej się żaby. Coraz drożej, coraz mniej. Kiedyś pewnie zakażą całkowicie.
źródło: comment_ozwoISK0biGUhvCyzzJoXsNVbd2NAAJL.jpg
PobierzBo jak tak to fajna sprawa
Komentarz usunięty przez autora
@vind: Nie sądzę, żebyś miał rację. To tak samo jakbyś mówił, że ludzie przestaną pić a-----l... Kiedyś picie wina było konieczne, żeby nie pić
@Major-Kajor-00jor nie mamy lekarstwa na katar, jak w ogóle osmielamy się latał w kosmos! Idź być głupi gdzieś indziej, serio.
@vind: żenujące to jest nazywanie tego czegoś mielonym, bułki z sałata i warzywami hamburgerem wegańskim, papki sojowej kotletem ala schabowym itp. skoro tak nie lubia miesa to po co te nazwy kopiowane z potraw mięsnych?
@vind Chciałbym, żebyś to powiedział, gdy nawalony człowiek przepija spore pieniądze, okłamuje innych i znęca się psychicznie lub fizycznie nad swoimi bliskimi.
Skąd człowiek ma wiedzieć co to za potrawa skoro nie nawiązuje do niczego co zna?