Wpis z mikrobloga

@goorskypl: #!$%@? będziesz wiedział, na dzień dobry kuzyn dostanie papier do podpisu na którym zobowiązuje się do zachowania tajemnicy przedsiębiorstwa i prawnik pouczy go o konsekwencjach jej złamania, jednoczesnie instruując co może mówić, co nie i tak dalej.

Ja "robiłem" przy tłoczeniu Wiedźmina 3 na miesiące przed premierą, miałem dostęp do edycji kolekcjonerskiej i nic mi ta wiedza nie dała, bo podpisałem chyba ze trzy różne papiery tego typu i czytając
@BigBadBat: nie pamiętam co to było, Wiedźmin 3 to jednak trochę czasu temu wyszedł, a trzeba pamiętać że robiłem przy jego tłoczeniu na płyty, więc to jeszcze wcześniej niż cała premiera = upłynęło więcej czasu.

W każdym razie to nie było jakieś januszostwo że każdy oko przymykał, bo sprawa jest delikatna - w Polsce są ze trzy poważne tłocznie płyt, o renomie krajowej a nawet światowej (+ jakieś małe gówienka). Tam
@p0lybius Dziękuję bardzo za wyczerpującą i ciekawą odpowiedź :D Btw jako że jesteś "z branży" to może wypowiesz się na ten temat: https://www.wykop.pl/wpis/28227483

Myślisz że to bardziej wina sklepu, czy właśnie tłoczni? Jak mi Media Expert przysłał drugie pudło to też było w takim stanie. Btw później jak byłem w jakimś stacjonarnym sklepie to też widziałem dokładnie te same kolekcjonerki w stanie wołającym o pomstę do nieba. Co tu poszło nie tak?