Aktywne Wpisy
bArrek +26
Zakochałem się w dziewczynie z wykopu
Sin- +186
Landlordzi i nauka życia dla młodzieży xD
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
#gry
Komentarz usunięty przez autora
Ja "robiłem" przy tłoczeniu Wiedźmina 3 na miesiące przed premierą, miałem dostęp do edycji kolekcjonerskiej i nic mi ta wiedza nie dała, bo podpisałem chyba ze trzy różne papiery tego typu i czytając
W każdym razie to nie było jakieś januszostwo że każdy oko przymykał, bo sprawa jest delikatna - w Polsce są ze trzy poważne tłocznie płyt, o renomie krajowej a nawet światowej (+ jakieś małe gówienka). Tam
Myślisz że to bardziej wina sklepu, czy właśnie tłoczni? Jak mi Media Expert przysłał drugie pudło to też było w takim stanie. Btw później jak byłem w jakimś stacjonarnym sklepie to też widziałem dokładnie te same kolekcjonerki w stanie wołającym o pomstę do nieba. Co tu poszło nie tak?