Aktywne Wpisy
Lewusx +488
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
DosKapp4 +174
W Berlinie przy dworcu głównym płatność karta od 10€ XD
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka
Nosi mnie!! Po prostu tego nie rozumiem i bierze mnie frustracja
Jakim cudem to normictwo wszystko zdaje??
jestem na kierunku, nie jest to jakaś informatyka ale też nie kulturoznawstwo i jednak trochę trzeba się pouczyć, mam sesję, przez 3 tygodnie praktycznie nie wychodzę z domu, po 3-4 dni nauki do każdego egzaminu (+ oczywiście na bieżąco z wykładu na wykład), a normictwo? Widzę co się dzieje na snapie, na żadnym wykładzie niektórych nie widziałam, uczą się po 2-3 godziny przed egzaminem, ściągają, ściemniają leją wodę. Zdają wszystko, na niegorszych stopniach niż ja. Jak to się dzieje? U mnie gdyby pojawił się melanż dzień przed albo nie byłoby nauki to dwójka jak nic. Wytłumaczcie mi to bo nie ogarniam, żeby oni chociaż mądrzy byli i serio umieli jakoś ten temat, to połowa to półgłówki.
#studbaza #normictwo #nauka #pytanie #szkola #edukacja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: Po prostu ty jesteś idiotą i ci się wydaje że to takie trudne, a w rzeczywistości nawet półgłówki dają radę bez pocenia się ¯\_(ツ)_/¯
Liczy się jakość nauki, a nie ilość czasu jaki poświęcisz.
Ja nigdy z zaliczeniem nie miałam problemów, a studiuję mega ciężki kierunek pod względem ilości materiałów do wykucia. I też zauważyłam, że są ludzie, którzy chodzą na wszystkie wykłady i kują i są tacy jak ja, którzy raz przeczytają i idą na żywioł. (i zdają) Bywa. XD
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak serio 80% sukcesu na studiach to ogarnięcie i dogadanie się a nie nauka.
Bo oni się tak nie srają o oceny i podchodzą do egzaminów bez stresu.
Bo to tobie się zdaje, że to półgłówki.
@LadyRaspberry: w sumie, może to być tak, że chodząc na wykłady i starając się uczyć wszystkiego jak najlepiej, mózg się męczy na tyle, że później brakuje tych sił przerobowych do wykucia materiału.
A ktoś nie tyrający sobie głowy 24/24 h podchodzi do
żyj dalej w poczuciu elitarności xDD