Aktywne Wpisy
magazynierka_4k +589
Daj plusika, jeśli kiedykolwiek jechałeś/-aś takim pociągiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez
Złote czasy, wsiadało się w swoim mieście i jechało niby na studia, ale jednak człowiek myślał, że może to jakaś wywózka do obozu koncentracyjnego - niedomykające się drzwi od wagonów - wypadłeś, Twoja strata, grzanie "foteli" na zero albo na maksa, piękna woń z kibelka, bo drzwi też się nie domykały, stanie w polu po 2h bez
Harry_Angel +50
Patrzcie, mam tzipe, wysrałam gówniaka i coś robię - podziwiajcie mnie i dawajcie lajki!
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/8tnnuh/summary_of_poland_team_controversy_after_columbia/
W skrócie:
- były ponoć sygnały, że chłopaki konkretnie ładowali w palnik już w Arłamowie
- spięcie na linii Błaszczykowski - Lewandowski o brak profesjonalizmu
- Glik nie rozwalił sobie barku po przewrotce podczas gry w siatkonogę, tylko #!$%@?ł się po pijaku
- Fabiański-Krychowiak-Błaszczykowski byli przeciwni wystawianiu młodych zawodników i często nie zgadzali się z Lewandowskim
Szczerze przyznam, że jestem piknik, ale przygotowania do mundialu śledziłem. A te doniesienia są dla mnie totalną nowością. Fake news? Sprytnie zaplanowana akcja Nawałki, żeby zrzucić winę na piłkarzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy coś jest na rzeczy?
#mundial #mecz #pilkanozna #kalkazreddita
@caesarr: ale który któremu zarzucał?
Spiny Lewy - Reszta na pewno były, bo oni mają ból dupy o jego status gwiazdy, a on o to, że oni chleją i mają #!$%@?
@joolekk: Kownacki po sobie może widzieć, że nie warto łoić browarków, więc to może mieć akurat sens. Gdyby na początku w Lechu prowadził się lepiej, mógłby być już dalej( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś akurat w tym czasie będzie w Chorwacji na wakacjach to może spotka pana Roberta i potwierdzi?