Cześć, mam pytanie do bardziej doświadczonych programistów. Dziś w Helionie jest promocja na e-booka "React w działaniu" - data wydania kwiecień 2017. Myślicie, że warto kupić, czy od tego czasu tyle się pozmieniało, że lepiej raczej nie? Ja osobiście nie umiem jeszcze tego zweryfikować, a nie chcę się uczyć złych, "przestarzałych" praktyk.
@warning_sign: Czytam dokumentację i mam za sobą prostą apkę w Reactcie, ale dużo jeszcze muszę doszlifować, więc pomyślałam, że e-book będzie fajnym, takim "holistycznym" uzupełnieniem :)
Od 2017 dużo się nie zmieniło, sam koncept jest ten sam i przejście z wersji 15 na 16 to żaden problem.
@dannycarter: Ooo, dziękuję za odpowiedź. Też trochę się boję polskojęzycznych treści (chyba że tworzonych przez doświadczonych programistów, np. na blogach) i kiedy mogę,
Cześć, mam pytanie do bardziej doświadczonych programistów. Dziś w Helionie jest promocja na e-booka "React w działaniu" - data wydania kwiecień 2017. Myślicie, że warto kupić, czy od tego czasu tyle się pozmieniało, że lepiej raczej nie?
Ja osobiście nie umiem jeszcze tego zweryfikować, a nie chcę się uczyć złych, "przestarzałych" praktyk.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@dannycarter: Ooo, dziękuję za odpowiedź. Też trochę się boję polskojęzycznych treści (chyba że tworzonych przez doświadczonych programistów, np. na blogach) i kiedy mogę,