Aktywne Wpisy
ChomikTwardyposlad +629
A w #krakow pożar budynku. Ciekawe co mogło doprowadzić do pożaru tego pustostanu w atrakcyjnej lokalizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Goronco +4
Gadam i piszę sobie z babką od paru tygodni, a w przypływie nieuzasadnionego entuzjazmu postanowiłem zaryzykowac i wyszło jak zawsze (╯︵╰,)
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
Pamiętacie mój wpis o agresywnym macho w kabriolecie?. Po dłuższym czasie zastanawiania się, czy w ogóle warto interweniować w tej sprawie jednak uległem i zdecydowałem się zadzwonić do ASO i zrobić wycenę szkody. Okazało się, że wymiana klamki wraz z czujnikiem ruchu kosztuje w Megance 1200 złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj pojechałem na komisariat spisać zeznania. Dowiedziałem się, że wybryk kierowcy czarnego Mercedesa to nie wykroczenie, ale przestępstwo, w dodatku ścigane z automatu (prawdopodobnie przez kwotę naprawy).
Naprawdę długo zastanawiałem się nad zgłoszeniem tej sytuacji. Szczerze Wam powiem, że nawet nie zależy mi na tym, aby dostać jakiekolwiek pieniądze - byłbym szczęśliwy gdyby udało się go zlokalizować i aby w najgorszym wypadku dostał roboty społeczne, bo wydaje mi się, że pieniądze dla tego Pana nie są problemem.
Co ma się zmienić w tym kraju, skoro nie będziemy interweniować w takich sytuacjach?
Przy zgłaszaniu sprawy nie dostałem żadnego kwitu, ale dla potwierdzenia wrzucam zdjęcie pouczeń jakie musiałem podpisać przy składaniu zeznań :p
Wołam plusujących poprzedni wpis, tworzę tag #machowkabrio i będę wołać w przyszłości obserwujących :)
#stopcham #polskiedrogi
Swoją drogą też trochę janusz z ciebie"hur dur nie poprawie i co mi zorbisz, zamknij se dach bo to moja droga i moge psikac na kogo mi sie podoba"
Daj znać jak się potoczy dalej sprawa
Ale powiedz, specjalnie pryskałeś? bo szyba idealnie czysta jak na te warunki w dodatku twój tekst jest nieco debilny, by sobie dach sprawił. Równie głupi, jak jego pretensje. W zasadzie twój głupszy, bo dobry kierowca obserwuje wszystko i raczej unika pryskania na szybkę gdy nie zachodzi pilnie taka potrzeba, a ktoś może oberwać.
na polskich drogach (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Koleś nawet sobie ponaklejał AMG V8 biturbo do standardowego 4 cylindrowego r172 XD
Komentarz usunięty przez autora
@Sancho-Pansa: Przecież kamera nie ma ustawionej ostrości na szybę, więc jak mógł nagrać się na niej brud? I sprawdź z zegarkiem ile trwa używanie spryskiwacza, bo według mnie nie trwa dosłownej minuty a 4.5 sekundy.
Według mnie ma, bo tak samo jak ja