Aktywne Wpisy

lukasj +263
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
CenturionWodka +281
A wy sie smialiście z ukrainy że cwaniactwo, łapówkarstwo, przekręty i korupcja xD #kpo

#programowanie #webdev #java #spring
@Kresse
@AwizisieAkat: No tak, ale kij wie czego OP tutaj szuka. Ciekaw jestem z czego będzie swoim czterem programistom płacił jak problemem jest zakup podstawowych rzeczy.... Ciekawe też czy komputery zapewnia, czy trzeba ze swoim przychodzić (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Pozdrawiam :)
Komentarz usunięty przez autora
https://spring.io/tools4
Oprócz tego, że występuje standardowo jako integracja do eclipse (śmiga świetnie) to jest też opcja integracji z Visual Studio Code lub Atomem, może któreś z tych rozwiązań Cię zadowoli (ja korzystam tylko z wersji eclipsowej, więc nie wiem jak te pozostałe). Każde rozwiązanie będzie raczej lepsze niż Intellij community, bo zakładam, że jak piszecie w springu, to używacie też JSa, TSa
Ale tworzenie bez intellij to koszmar - żałuje każdego dnia z kilku lat robienia w eclipse. Sam mam też własną licencje na wszystko by też bawić się w domu.
@GotoFinal
Dzięki Panowie :)
Sporo mi pomogliście, okazuje się, że licencja Intellij jest warta swojej ceny.
@Eoghan chciałbym się pobawic w java + spring, co możecie polecić? Zaznaczam że hobbystycznie. W domu. Po godzinach. Eckipse da radę, czy raczej coś innego?'co?