Aktywne Wpisy
pafffel +1195
Leci dzień po dniu zima coraz bliżej. Rosołek z mamą #polskiedomy
Alzena +73
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
Dla mnie miasto to smutny widok, bardzo szary, ludzie siedzą w betonowych klatkach jak kury na grzędzie, są hodowani by pracować, płacić i umierać
Wszędzie dookoła nich jest tysiące innej podobnej szarej masy, która chcę się wyróżnić od szaraków robiąc sobie tatuaże, kolorowe wlosy, kolczyki czy dziwny ubiór przez co wyglądają komicznie
Nigdy nie chciałbym zamieszkać w bloku na stałe
#przegryw #przemyslenia #wies #miasto #tatuaze #depresja
no cóż, miastowym państwo nie funduje darmowego leczenia czy emerytury ze śmiesznej składki.
Inaczej byś śpiewał, gdyby ta szara masa przeprowadziła się na wieś.
A załączony rysunek jest do d--y, ludzie po inżynierce zarabiają dużo więcej.
Wiecej jest do roboty niz czasu.
Tylko wiadomo mowie o miescie, a nie jakichs slunskich popidówkach :P
A wy co ma wsi robicie? Harujecie na polu, placicie od tego podatek, potem to zrecie i na końcu umieracie xD
W mieście masz znajomych, weekendowe wyjścia, powrót po pijaku uberem z pubu za 20zl, kino, blisko lekarza i wszystkiego.
A na wsi Każdy wypad do miasta tylko autem które trzeba mieć dwa. Bliżej do pracy (skończyły
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Na wsi nie ma betonowych klatek, jest większa przestrzeń, tylko że przeważnie nic tam k---a nie ma i w wolnym czasie możesz zrobić conajwyżej grilla albo iść raz do roku na jakiś j----y festyn parafialny, oprócz tego żyjesz sobie z dnia na dzień bo nic się tam k---a nie dzieje xD nie
Dzieci w ogóle nie muszą o 5 czekać już na przystanku autobusu szkolnego, w ogóle nie brakuje im możliwości zajęć z