Aktywne Wpisy
lord-nihilus +223
pogop +212
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
A ty co? #przegryw #tfwnogf #przemysleniazdupy
nasi przodkowie nie pytali się o zgodę na s-x tylko ruchali kogo wlezie i ile wlezie.
@PauIinka: a ja nie xD
tak mój pra pra pra... dziadek 30 tyś lat temu poznał pra pra... babcię tak samo i Twoi się rozmnożyli
no nie było wtedy internetu więc nie dostawałyście tyle atencji na facebooku i innych g---o portalach więc brałyście pierwszego lepszego który do was zagadał
@Lysy_i_slepy: XD
Wszystkich moich partnerów poznałam w tradycyjny sposób. Poprzez rozmowy, randki, spacery i takie tam inne wylądowaliśmy w łóżku.
Teraz dzięki internetowi masz o wiele łatwiej bo możesz te etapy pominąć. Chwile z nią piszesz ona ci przysyła nudesy i na pierwszym spotkaniu do łóżka. Wiec wracamy do tych czasów o których marzysz. Ze bierzesz
Komentarz usunięty przez autora
podchodziłaś do obcego faceta i sama zaczynałaś rozmowę, płaciłaś za randki itd?
teraz dzięki internetowi laska może się spotykać z top 5% facetów a resztę olać
@mastopiron podchodziłam zagadywałam, często nawiązuje romans w pracy bo to ekscytujące żeby trzymać w tajemnicy. Ale nigdy nie płaciłam za randki No bo bez jaj jak sobie facet chce poduchac to chociaż niech mnie nakarmi żebym miała energię