Wpis z mikrobloga

@notrzeba: @Czajn1k: no szczególnie mają to w dupie, jak przychodzą z głośnikami bluetooth puszczać biesiady o 4 rano i tłuc butelki, a Hektor śpi w aucie na parkingu za rogiem
a godzina punkt 7 wjeżdżają dmuchawy sprzątające + zajęcia na 8 i masz dzień r-------y
  • Odpowiedz
@NAGI: wez pod uwage ze widzisz tylko część ich pracy. Nie wiesz z czym mają styczność w 100%, o charakterze pracy tez nie wiesz nic bo jedyny twoj kontakt z ochrona jest jak szczasz pod płotem albo boldupisz o puszczanie muzyki z glosnikow o 4 nad ranem. Overall to wyglada troche inaczej (w kontekscie sytuacji z ławkami). Ale studenty beda psioczyc, a popatrzec szerzej nie ma komu.
  • Odpowiedz
@NAGI: nic nie mowie, bo tez masz racje. Tylko ze te problemy egzystencjalne studentow to jest płotka przy tym od czego jest ochrona na miasteczku. Zagwarantowanie bezpieczeństwa na MS to temat duuuuuużo szerszy, borykający się z problemami o jakich wam - normalnym studentom, sie nie snilo.
  • Odpowiedz
@notrzeba: mhm, zaraz z Hektora zrobisz antyterrorystów i saperów a co drugi albo z nadwagą albo wygląda jakby miał bordo na wykopie.

Jakoś szczególnie z nimi związany jesteś, że Cię tak godzą powszechne opinie?
Jeśli tam pracujesz to pisz otwarcie i może coś wyjaśnisz bardziej szczegółowo, bo rzucasz ogólnikami byleby wyglądało, że są zarobieni, a syf na miasteczku to najmniejszy pikuś dla superbohaterów
  • Odpowiedz
@NAGI: ani troche nie robie z nich superbohaterów i wiem jacy są hektorzy. W-------a mnie tylko powszechne opinie bo sa subiektywne i czesto mijaja sie z prawda. Pracowalem na monitoringu MS, wspolpracowalem z ochrona w terenie. Ochroniarzem nie byłem ale widzialem od kulis o co w tym chodzi i jak to wszystko wyglada. Was - studentow, traktuja tak, bo nie da sie inaczej traktowac n-------j masy ludzi. I tak są
  • Odpowiedz