konik_polanowy konik_polanowy 14.06.2018, 04:44:43 22 + Dzisiaj Learning Vue.js 2https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning#packtpubfreelearning #vuejs #javascript #niepython ( ͡° ͜ʖ ͡°) źródło: comment_FEtRs7MWRCcGWoMmAEl5w40DRp7wSlpo.jpg Pobierz
konik_polanowy konik_polanowy 14.06.2018, 04:45:02 0 + Wołam zainteresowanych (114) z listy Packt Pub FreeMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.Dodatek wspierany przez Cebula.OnlineMasz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen ! @MiKeyCo @Just666 @Grzegiii @ManVue @konik_polanowy @Trufl4 @nim537 @noobek @kurp @worm @Migfirefox @baalder363 @Quilo @fehuziom @dannycarter @FateSick @Atress @bartptak @krzysztof4it @w_t_d @cytawek @zapomnialam_loginu @stepniaczio @Nomad40k @Gronekmaster @polecam_poczytac_heideggera @igorr1 @Shelsing @Czamkar @spunky @civi88 @dluto @18zpitrasio @zadnoo @Marcysiek @toxa @Arthes @ghostd @ahaw @datmoor @Pokaż całość
alienv alienv 14.06.2018, 07:28:50 0 + @konik_polanowy: Będę czytał - kupiłem. Okazało się że kupiłem poprzednio i nie czytałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)Pokaż spoiler
russo russo 14.06.2018, 08:50:50 0 + @alienv: Do vue jest dobry tutorial na yt i ich doki też są całkiem spoko, nie trzeba książki do tego.
alienv alienv 14.06.2018, 09:20:35 0 + @russo: tak przebrnalem przez to i jakos probuje sobie w vue radzic
https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning
#packtpubfreelearning #vuejs #javascript #niepython ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @MiKeyCo @Just666 @Grzegiii @ManVue @konik_polanowy @Trufl4 @nim537 @noobek @kurp @worm @Migfirefox @baalder363 @Quilo @fehuziom @dannycarter @FateSick @Atress @bartptak @krzysztof4it @w_t_d @cytawek @zapomnialam_loginu @stepniaczio @Nomad40k @Gronekmaster @polecam_poczytac_heideggera @igorr1 @Shelsing @Czamkar @spunky @civi88 @dluto @18zpitrasio @zadnoo @Marcysiek @toxa @Arthes @ghostd @ahaw @datmoor @