Wpis z mikrobloga

Robi wrazenie co?
Wspomniec jeszcze ze na konferencji jednego z najwiekszych graczy na targach gra zostala pokazana na samym koncu, czyli w najbardziej prestizowym momencje? I nawet Gearsy musiały zostać zaprezentiwane wcześniej.
Wspomnieć o tym, że do tej pory trailer scrolsów 6 nie przebił wyświetleń cyberpunka?
Wspomniec o tym ze najbardziej oczekiwana gra tych najwiekszych targow w tej branzy byl wlasnie cyberpunk?
Cos czuje, ze z waszym placzem czy bez o trailer ta gra przebije suksesy Wiedźmina 3 i postawi dla całej branży popszeczke bardzo wysoko. Mam tez ciche marzenie, ze po premierze gry Rokstar widzac zadowolenie od graczy i dziennikarzy dla Cyberpunka zrobi zebranie najwiekszych szych z firmy i wszyscy na wlasne oczy beda ogladac Cyberpunka w akcji sprawdzając czy maja czego się obawiać i po krótkim czasie kazdy zesra się tam w gacie i powie "O #!$%@?! Chyba wcześniej czy później dojdzie do nieuniknionego i na naszą niekorzyść szykuje sie pierwszy w historii istnienia naszej firmy konkurent z ktorym bedziemy musueli sie liczyc jak rowny z rownym...".
P.S. sorry za tak " orginalne" połączenie tych dwóch zdięc, ake nie chciało mi sie odpalać laptoko, wiec wszystko bylo rovione na gówno telefonie. Elo.
#e3 #cyberpunk2077 #gtav #wiedzmin #wiedzmin3 #cdprojektred #gry #pcmasterrace #skyrim #theelderscrolls #bethesdasucks
Pobierz
źródło: comment_Aj7imFslkjUGYT6ABf0E2aJWTXCyMYQE.jpg
  • 45
@JaszentyN7: to ty mnie pierwszy nazwales fanbijem i oskarzyles o manipulowanie i bzdury, gdzie w tym samym poscie zmanipulowales i napisales bzdure ze zekomo gta najlepiej sie sprzedalo w histirii XD (choc hakbys dodal to jak miales wczesniej czyli ze chodzi ci o gre AAA to przeznalbym ci racje.) nie piekli mnie to ze krytykujesz cyberpunka tylko wlasnie to, ze mnue zaczales oskarzac o jakis wymyslony oatriotyzm, fanboizm do wiedzmaka (
@JaszentyN7: i pomimo ze jestem fanbojem cyberpunka to krytyka na ta gre mnie w ogole nie rusza, po prostu obchodzi mnie tylko to, zebym ja sie dobrze bawil i to jest chyba zdrowe podejscie. Po prostu ten trailer mi sie w #!$%@? spodobal, a ze duzo osob mowi na to szyderczo "gta 5 w settingu cyberpunka" to raczej jest komplement dla redów, bo zostali wlasnie porównani do najlepszej produkcji AAA jaka
@Yolanty: mój informator mówił, że chciano użyć silnika z W3 ale jednak się nie nadawał, a przynajmniej kilka elementów jak chociażby kolizje, więc sporo czasu poświęcają nad nowym silnikiem. Wiele rzeczy jeszcze podobno nie było klarownych ale pracę nad modelami i grafiką #!$%@?ą aż uszy się trzęsą. To info sprzed 2-3 miesięcy, mogło się coś ruszyć :)