Aktywne Wpisy

KarolWojcicki +553
Cześć, Wykopowicze!
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
źródło: 471441202_1135114924633343_1705081517494453766_n
Pobierz
Ksiega_dusz +13
Co myślicie o kucach co na przykład zakuwają w liceum matematykę rozszerzoną, fizykę. Chodzą na korepetycje. Potem idą na Politechnikę Warszawską na informatykę. 5 lat studiowania ostrego, nauki programowania, algorytmów, bicia się o staż w IT.
A potem się okazuje że stabilność zawodu programisty w obecnych czasach jest równa stabilności tego ile trwa projekt w kontraktornii xD Ewentualnie praca na UoP w firmie produktowej na łasce pana i proszenie o podwyżki. Poczucie
A potem się okazuje że stabilność zawodu programisty w obecnych czasach jest równa stabilności tego ile trwa projekt w kontraktornii xD Ewentualnie praca na UoP w firmie produktowej na łasce pana i proszenie o podwyżki. Poczucie
Kto jest większym przegrywem
- Ten co poszedł na studia IT 76.1% (264)
- Ten co poszedł studiować medycynę 23.9% (83)

http://www.euronews.com/2018/06/07/how-europe-s-rubbish-is-helping-to-fuel-a-fires-crisis-in-poland
Wołam @a__s bo myśle, że powinno wskoczyć odznaczenie reporter dla @onufryzagloba za udostępnienie nagrania, które najpierw było na wypoku, a później w artykule
#kolejnydzienbezpozaru #pozar #smieci #wykopefekt działa!
źródło: comment_rpepTYrpi0v7CEDCcYyvaqJ92BqYC4Zr.jpg
PobierzTrochę manipulujesz, ja właśnie widzę, że temat tu też jest bardzo poczytny (4500 wykopów, a każde podpalenie wskakuje na główną z płomieniem) i właśnie w większości ludzie są zaniepokojeni i przerażeni skalą tego i chcą z tym coś zrobić, więc w sumie nie wiem o co Ci chodzi.
Bardziej bym się przejmował reakcją rządu, bo niby jakieś plany są, to konkretów i zdecydowanych działań nie widać (chyba że coś
@Reepo: wczoraj ci odpisalem z tym komentarzem dunczyka z redditu, czytac nie umiesz? Moze mam ci z angielskiego przetlumaczyc?
Gardzic to mozna toba manipulancie.
źródło: comment_UYI4CdAoPwIvXpnTcxtH5lmO8AhXqrjS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_y6tFHf6m8De4QKVt7qVSLbmqldIJXo9l.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: padłem. Presja wewnętrzna olbrzymia, wszyscy zdają sobie z tego problem. Jest weekend daj trochę tego co bierzesz, chętnie przeniosę się do twojej alternatywnej rzeczywistości. A na lekarza specjalistę ile czekasz? Dzień, dwa?
Swoją drogą dałeś komuś zarobić przy okazji p--------c swój kraj.
Mamy władzę jaką mamy, dziury w prawie też, ale podjęto działania - nie mogłeś wytrzymać?
@Reepo: Skąd znasz dziennikarza?
źródło: comment_nXVw3Uj1GysbtNScDW2XLEfkFnkSb5Pi.jpg
Pobierz@haussbrandt dokładnie tak było
@SkeletonKing: Róża Gräfin von Thun und Hohenstein? Babka która z braku argumentów w trakcie dyskusji strzeliła focha i wyszła ze studia? Mógłbyś jednak docenić możliwość milczenia.