Czy tylko ja uważam że #youtube czy #facebook czy inne tego typu portale powinny być w 100% neutralne a nie faworyzować jednych a drugich gnoić ( ͡°ʖ̯͡°)?
@Shatter: bo ludzie hetero nie muszą się ukrywać z swoją orientacja? Wbrew pozorom jak komuś powiesz ze jesteś hetero to nikt w szoku nie będzie, jak powiesz ze jesteś homo to reakcje są różne i w tej całej "dumie" chodzi o to, żeby mówienie o swoje orientacji nie było niczym dziwnym
@KozussziJB: nie wiem czy rozumiesz o co ja cie pytam. To o czym teraz mówisz to twoje przekonania które nie mają żadnego poparcia. Nie wiesz kto jak bardzo kocha dziecko, mało jest matek które swoje dzieci zaniedbują i nie dają im "matczynej miłości"? Mało jest ojców którzy walczą o prawa do opieki nad dzieckiem? Ad personam nawet nie skomentuje. Już pokazałeś, że nie masz żadnego argumentu poza nienawiścią wpojoną przez
@Raspajpi: @stan-tookie-1: @Variv: różnica kulturowa, w Europie prywatne firmy unikają raczej jakichkolwiek deklaracji politycznych czy też społecznych, w USA jest to "w dobrym tonie".
@OmarBongo W świetle dyskryminacji /sygmatyzacji kwestie orientacji i preferencji należy traktować tak samo. Dlatego porownalem fetsz z orientacja. Z resztą jest to dość umowny podział.
Oczywiście, że stygmatyzacja jest naganna. Przecież nigdzie jej nie popieram.
@Variv: lol od kiedy to samo, mi się wydaje że związek bardziej ma wpływ na życie niż to co kto lubi w łóżku, bo powiem Ci sekret, bycie homo nie oznacza tylko lubienia w dupe, tylko życie z drugą osobą cały czas, więc porównując jakąś głupia zachcianke o której nikt nie musi widzieć, do związku którego trudno ukryć, sprawiasz że dyskusja z tobą jest bez sensu
@KozussziJB: obrzucasz ludzi gownem, a potem używasz tego jako argumentu, ze dzieciom bedzie zle, bo beda wyzywane. Jakbyś ty i tobie podobni zachowywali się na poziomie, stygmatyzacji tych ludzi by nie bylo.
Ale takie mamy czasy, kazdy idiota moze w internecie udawać eksperta i negować rozwoj nauki i medycyny, pisząc "dla mnie to choroba", bo przeczytał dwa artykuły w internecie. Wystarczy tylko spojrzeć na krzykaczy o autyzmie po szczepionkach. I
źródło: comment_089zIJktrDqLZHy6n4ufIzpGt2cZxJQV.jpg
Pobierz@Variv: niby tak ale sporo obostrzeń jest wprowadzonych. jakieś parytety, nielegalność odrzucenia aplikacji z uwagi na kolor skóry, płeć itd
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście, że stygmatyzacja jest naganna. Przecież nigdzie jej nie popieram.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale takie mamy czasy, kazdy idiota moze w internecie udawać eksperta i negować rozwoj nauki i medycyny, pisząc "dla mnie to choroba", bo przeczytał dwa artykuły w internecie. Wystarczy tylko spojrzeć na krzykaczy o autyzmie po szczepionkach. I
@Variv: tylko z reguly te regulacje szkodza obywatelim a sluza korporacjim. Czemu nie wprowadza sie regulacji tylko dla korporacji?