Czy tylko ja uważam że #youtube czy #facebook czy inne tego typu portale powinny być w 100% neutralne a nie faworyzować jednych a drugich gnoić ( ͡°ʖ̯͡°)?
@Variv: Po długim czasie szczucia i demonstracji, które na pewno wpłynęły na biznes. Dla nich nie ma znaczenia, czy w ogóle mają rację według systemu prawnego. Liczy się wymierna kara dla myślozbrodniarza – to można zrobić kampanią PRową. Szczególnie skuteczne przeciwko osobom na etatach w administracji i firmach, które mają zniżki podatkowe na dajwersiti i inne żydokomusze wynalazki.
@BaZyL4: 30x więcej niż inna grupa społeczna; to brzmi całkiem przekonująco. Szkoda, że to nieprawda:P Kwiecień był Światowym Miesiącem Wiedzy na Temat Autyzmu.
@Raspajpi prywatny biznes może być taki jaki chce. Problem polega na tym ze przedstawia się jako neutralny. Wolałbym żeby fb, yt były szczere. Tylko szczerość w tym przypadku powoduje opadnięcie kurtyny złudzenia neutralności.
@Brzytwa_Ockhama: osobiście nie znam żadnego, ale jeśli oni chcą się nawzajem wybić przez zarażanie się to nic mi do tego ( ͡º͜ʖ͡º)
może też warto by umożliwić im np. formalizację związku, by mogli wyrażac też swoje uczucia w inny sposób niż tylko ruchanie się po kątach, mam wrażenie że postawy anty-homo temu sprzyjają
źródło: comment_089zIJktrDqLZHy6n4ufIzpGt2cZxJQV.jpg
Pobierz@DJArmani O ile pamiętam sąd przyznał rację właścicielowi cukierni.
Paranoja i syndrom obleżonej twierdzy mocno.
Kwiecień był Światowym Miesiącem Wiedzy na Temat Autyzmu.
@KozussziJB: powiedz to tym wszystkim dzieciom z domów dziecka które nie mogą sobie znaleźć rodziny zastępczej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_UEXsJIhIN08SFmgBrGTv78PaluX94d6P.jpg
Pobierzmoże też warto by umożliwić im np. formalizację związku, by mogli wyrażac też swoje uczucia w inny sposób niż tylko ruchanie się po kątach, mam wrażenie że postawy anty-homo temu sprzyjają