Aktywne Wpisy

wykop +27
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +7
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Klucz wpisywałem zawsze raz - przy instalacji.
Rozmawiałem z ziomkiem, który mówi że D2 oprócz folderu docelowego, tworzy też zawsze folder w plikach programów (86). Jesteście w stanie to potwierdzić? U mnie takiego folderu po reinstalacji nie ma, a jak było wcześniej nie wiem, bo nie sprawdzałem. Może przyczyna leży w tym miejscu?
Nie tworzy - pewnie mu chodzilo o dane aplikacji, ktore zaleznie od windowsa tworzone sa w:
win7 = c:/users/{twoja nazwa uzytkownika}/Application Data (cos takiego)
win xp = c:/ProgramData/ (nie jestem
https://us.battle.net/support/en/article/34721
zrob to co tu pisza i bedzie ok
Niestety podlinkowany artykuł nie pomógł. :( Jedyna zmiana jest taka, że po wykonaniu ww. czynności i kliknięciu BNET serwer się nieskończenie wczytuje. Po kolejnym uruchomieniu jest tak jak wcześniej
Moja ostatnia nadzieja tkwi w pobraniu D2 ze strony Blizzarda, z tym że oczywiście instalka jest spieprzona. Pobiera się z prędkością 20kb/s, żeby przy 1mb przerwać pobieranie. Przetestowałem instalki innych gier - idą bez problemu.
Ta firma to
Udało mi się w końcu pobrać D2 ze strony Blizzarda, jednak nic to nie dało - problem jest nadal ten sam.
Chyba spróbowałem już wszystkiego [*]
Może to rzuci nowy trop.
/pobawiłem się trochę portami, i udało mi się uzyskać efekt tego, że teraz w nieskończoność wczytuje się ,,sprawdzanie wersji".
Dlaczego mój internet nie pozwala się zalogować - nadal nie wiem.