Aktywne Wpisy

altknight1337 +861
KO, Lewica, Razem z Zandbergiem głosują z deweloperami, a jak Ci się wyborco nie podoba to dostaniesz bloka XD.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: GwuJIR5XcAACOM5
Pobierz
bidzej +48
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz

@Piniom: robię dokładnie to samo co Ty? Co do pojęcia, o związkach z pewnością mam większe niż Ty o ortografii i interpunkcji xD
@MangoZjem: po to, że nie chce mi się czekać, aż fachowiec przyjedzie do wywiercenia jednej dziurki. Wkurza mnie to gadanie, że jak kobieta nie ugotuje schabowego i nie zrobi loda to nie jest
@krave: no to sama to zrob jak Ci sie nie chce czekac ¯\_(ツ)_/¯ bez przesady, wiertarka to nie młot pneumatyczny który wymaga wielkiej siły
@krave: nikt
@krave: a to wychodzi sie za maz po to, zeby facet Ci obrazek na scianie powiesil? xD
A w dodatku to, że jest taka tradycja, to tak musi być zawsze? Może ktoś zwyczajnie lubi swoje nazwisko i nie robi tego złośliwie? Albo jest ostatnią osobą w rodzinie posiadającą nazwisko?
A tutaj narracja żeńska jest taka, że kobieta może zrobić sobie z nazwiskiem co chce i facetowi nic do tego natomiast o rozdzielności trzeba gadać
Co do nazwiska - dla wielu ludzi jest ono częścią tozsamosci. Żyjesz cwierc wieku jako konkretna osoba. Identyfikujesz się ze swoim imieniem i nazwiskiem. Może Ty bez problemu przyjąłbys inne (de facto losowe - bo chyba malo kto da kosza komus, bo ma brzydkie nazwisko ;) ), jednak dla niektórych nie jest to takie naturalne.
@Tomek1902 Ja np. nazwiska zmieniać nie będę nawet jak mi się ślub przytrafi, bo swoje lubię i tyle.
@agaja tak, macie rację, zgadzam się, jest jeszcze powód związany z pracą zawodową.
Przeczytałem swój post i nie do końca wyraziłem o co mi chodzi. W całej tej tradycji jest jeszcze facet, który widzi kobietę, której chce DAĆ swoje nazwisko i utożsamiać się z tym związkiem. I tak są przypadki w których kobiecie zależy na pozostaniu przy swoim nazwisku, ale sa też powody, dla ktorych facet chce by kobieta