Aktywne Wpisy

wybryk_natury +219
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

moll +53
źródło: 1000018141
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000018141
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@alfka: Wygląda mi na to jakby ze sobą nie rozmawiali bo takie sytuacje to jakiś walony cringe.
Zgodziłbym się że tupanie nóżką gdyby nie to że skoro ona może to on też bo pewnie dla nich to wyglądało tak:
-On: Chciałbym moje nazwisko to wtedy wspólnota
-Ona: Chce swoje
@Piniom: hm, czytlam ten temat i tam bylo tak, ze on o rozdzielnosci zaczal myslec dopiero, gdy ona powiedziala (na dobrych kilka miesiecy przed slubem), ze chcialaby zatrzymac
Pracuję, zarabiam na siebie, na finanse nie narzekam. Po co mam po powrocie do domu prać cudze gacie, targać zakupy, podstawiać obiadki pod nos, sprzątać po dwóch osobach "bo to babski obowiązek". Jednocześnie mój facet nie wyniesie ciężkich śmieci "bo później", nie naleje mi płynu do auta bo nie umie otworzyć maski a jak coś się dzieje
@krave: ale wykopu na rzeczywistosc to Ty nie przekladaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) zgadza sie, ze sa faceci co nie umieja wywiercic dziury, czy naprawic drobnych rzeczy, ale tak samo sa kobiety co nie umieja zrobic prania, zeby nie zafarbowalo czy zrobic schabowego ktory jako tako smakuje ;p z tym, ze (oczywiscie bez generalizowania) wciaz to w
Skąd Ty masz to info?
Ja jak niewiem jak coś zrobić a coś chce to się pytam jak to zrobić lub próbuję szukać i to zrobić.
Wyjmi ten umysł zbiorowy ze sloganami i tak jednostkowo polecam pomyśleć bo śmierdzi owczym pędem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wspomniałaś że koleś zaczął myśleć o rozdzielności po usłyszeniu że jego narzeczona nie chce wspólnego nazwiska.
Dlaczego to niby jest złe bo czytając to co mówisz wygląda jakbyś traktowała to jako szantaż. Mi to wygląda na zwykłą wolność??
Nie przekładam standardów wykopu na życie, widzę, jak w moim otoczeniu są odbierane kobiety, które "ciągle szukają pracy", a facet tyra.
@Piniom: może dlatego, że nie chcę żyć w syfie - to pierwszy powód,
@krave: jesli sie na tym znasz to nie, ale jesli ktos sie nie zna to co za problem jesli go na to stac? tez nigdy nie trzymalam wiertarki w zyciu i wolalabym kogos zatrudnic niz zrobic kilka krzywych dziur w scianie, albo kupowac wiertarke za kilka stow po to zeby uzyc ja do wywiercenia kilku otworow.
to samo z komputerem, jednemu sie zepsuje i
I czemu uzywasz tak globalnych stwierdzeń jak nie masz o tym pojęcia??
@krave: no to blednie zakladasz :-)