Aktywne Wpisy

Tarciuch +26
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
BlackpillMonster +268

można uznać za otwarty.
Wstyd mi, nie znoszę tego, jeden z moich większych kompleksów.
#gownowpis #gorzkiezale
źródło: comment_lIC6zPHcypYiMFpaZFGmmSkFnZg6ouvY.jpg
Pobierz@wujekjoe: obie ręce, stopy, kolana, udo, twarz, łokcie itp teraz zaczynają też pojawpsc się pojedyncze nowe, więc czekam na konsultacje u lekarza. Z tymi starymi nic się nie rusza, ale może chociaż na nowe leczenie coś zaradzi :/
Komentarz usunięty przez moderatora
@sillygiraffe: dziękuję, mam nadzieję, że kiedyś będę umiała pomyśleć tak sama o sobie
źródło: comment_NDJhk9JJKPP3yExihaIGM07xfF5kBTLD.jpg
Pobierz@lewoprawo: z tysiąc razy najróżniejszymi tego typu rzeczami, ale niestety
źródło: comment_yuUyFRWUEQbRbbb9UxvW0thpVdRYzB79.jpg
Pobierzźródło: comment_jmUlIXn4D4XuQQFSaetc7elqUxyv531e.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_sUth0SbD41XXBZfDhH4mY8RK19GkDD3b.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora