Wpis z mikrobloga

@lewoprawo: Już prędzej codziennoe poranny prysznic pod filtrem spf 50 albo 100 bo w miejscach bladych komórki nie są w stanie wytworzyć melaniny, więc jak cała będzie biała to nikt nie zobaczy różnicy ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@Lim3: Dziewczyno, nie pękaj. Mi kilka lat temu wybieliło pół twarzy (w tym brew i rzęsę i pół szyi) - wyglądam głupio, na słońcu zmieniam się w różową świnkę Peppę ale serio, to tylko skaza wizualna, oby tylko na takie rzeczy chorować. Głowa do góry!
  • Odpowiedz
@Lim3: zaklej resztę brązową taśmą klejąca i nie będzie widać ;).
A na poważnie to się nie przejmuj opinią innych ludzi. To jest coś co Cię wyróżnia i jest tylko Twoje. Często takie rzeczy są bardzo pociągające, jak piegi ().
  • Odpowiedz
@Lim3: jeśli wyglądasz generalnie w miarę spoko to pewnie wielu fotografów chciałoby Ci porobić zdjęcia, bo z tego co wiem to perfekcyjne buźki już się znudziły i teraz preferują "coś oryginalnego"
  • Odpowiedz
  • 1
@Lim3 kiedyś mi różowa pokazywała filmik z top model gdzie dziewczyna miała bielactwo, znajdz go sobie jak bedziesz miała chwilke, może doda Ci troche pewności siebie

Nie przejmuj się ludźmi którzy Cie o to pytają lub sie smieją bo to oni mają sie czego wstydzić a nie Ty!
  • Odpowiedz
@Lim3 mam to samo, wstyd mi na tyle ze nawet zdjecia nie zrobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) najgorsze jest to ze czlowiek chcialby sobie polezec na plazy czy po prostu spedzac caly dzien na sloncu, ale nie bo od razu caly spalony po 2 minutach a do tego plamy na dloniach 3x bardziej widoczne (,) trzymaj sie, u dziewczyn jeszcze to mozna uznac
  • Odpowiedz