Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +245
- Pisz bloga, wydaj książkę, udzielaj porad jako ekspert od budowania domu.
Przy takim podejściu to każdy powinien pisać książki o remontach, dzieciach, w CV każdy miałby wydanie kilku pozycji xD
@chafer - serio? XD
#mieszkanie #dom #budujzwykopem #remontujzwykopem
Nie będę się kopać z człowiekiem który i tak nadal będzie robił to co robi i to co pisze jest oczywiste jak „aby zmniejszyć ryzyko udaru słonecznego używaj nakrycia głowy”
Trochę mi to przypomina, jak jakiś artysta pomaluje płótno w "paski" - i każdy krzyczy - "ja też tak bym mógł!" - ale tego nie zrobił, nie wpadł na to i nie odważył się tego zrobić - więc gówno mógł.
Czytam @chafer jak
@Hannahalla: Ale dlaczego masz się ze mną od razu kopać? :(
Robię to co lubię. Moje artykuły były na głównej kilka razy tylko w tym roku, a tag #budujzchaferem obserwuje prawie 800 osób. Jak widzisz dla wielu osób moje rady są
@HIGH_BEAM: To jakbyś porównywał TIRowca co raz przejechał daleką trasę i jedną podróżą w kosmos xDDD
Problem w byciu ekspertem po wybudowaniu jednego domu jest dysonans jaki powstaje np. robiłem fundamenty w taki sposób i mi wyszło więc sprawdzi się to u każdego. A ktoś kto zajmuje się budowlanką od lat może wiedzieć jakie
Przymierzam się powoli do zakupu działki i budowy domu. Przeczytałem całkiem sporo wpisów @chafer, zajrzałem na jego bloga i kupiłem jego książkę. Nie uważam, żeby czas poświęcony na lekturę był w jakikolwiek sposób zmarnowany. Dowiedziałem się sporo przydatnych rzeczy, o których sam do tej pory nie myślałem. Uważam,
No no XDD A jak 2/3 tagu gotuj z wykopem balsamowało
@Hannahalla: Ok. To co, zgoda? :)