Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fbkq: no to niestety musisz zmienić swój pogląd na to xD Nie mam jak tego udowodnić ze nie odpalałem ale ja to wiem i to mi wystarczy. Może jakimś cudem ktoś z valve sprawdzi te logi i odbanuja mnie
  • Odpowiedz
Podobno dużo ludzi zostało ostatnio zbanowanych niesłusznie

@iMarek22: Proszę cię, każdy cheater zawsze dostaje niesłusznie bana. Ostatnio za skinchangera też blokady na grę poleciały.

A co do twojego bana, jeżeli sam mówisz że cheatowałeś to może na dysku zostały jakieś pliki, które ingerowały w CSa
  • Odpowiedz
to nie dostałbym bana z ow

@iMarek22: to tylko formułka wysyłana z automatu... Ostatnio Valve strasznie dużo kombinuje z cheaterami więc bym się nie zdziwił jeżeli do różnych przypadków są wysyłane te same wiadomości (valve i tak nigdy nie podawało powodów banowania)
  • Odpowiedz
@iMarek22: Była informacja, że steam skanuje pliki w poszukiwaniu czitów. Wystarczy je posiadać w plikach gry, a niektórzy spekulowali, że nawet tylko na komputerze wystarczy. Nie muszą być odpalone.
  • Odpowiedz
@gzres: już pisałem wcześniej, że niedawno formatowałem 2 dyski więc to nie to, a wnioskując z tego że dostałem ow bana, a nie vaca to nie miało nic wspólnego z niczym w procesie gry/ingerowaniu w nią
  • Odpowiedz
@iMarek22: Gamebana (zazwyczaj dostaje sie w 3 rundzie podczas rozgrywki) mogles dostac za skinchangera albo za to ze czitowales i dostales bana na innym koncie (valve zbiera te dane)
  • Odpowiedz